6 Haziran 2025'ten Haberler+ Güncellemesi: Hafta sonu için okuma önerileri

Adanali

New member
Sevgili okuyucu,

Çin ve Japonya üzerindeki son seyahatimden sadece harika anılarla değil, aynı zamanda etkileyici bir spor dengesi ile geri döndüm: ve üç hafta boyunca günde 25.000 ila 35.000 adım attım, ortalama olarak birçok adım arttı ve sonuç olarak muhtemelen uzun süre daha rahatlatıcı bir uyku yaşadılar. Belki de böyle bir değerlendirme bir sonraki tatiliniz için de heyecan vericidir – yoksa bir akıllı saatin başka bir yönüne daha benziyor mu? Meslektaşım Michael Link, doğru akıllı saati bulmanıza yardımcı olacak geniş satın alma ipuçları yazdı.

Çin'de birkaç gün boyunca Pekin'deydim. Orada yanmalı motorlu güçlü scooter olmadığını fark ettim. Sessiz e-scooter scooter'ları hızla yollar, bisiklet ve yollar (ve astlar için merdivenler!) Pil düşerse, scooter'ı bir şarj istasyonuna hızlı bir şekilde yükleyebilirsiniz. Maliyeti muhtemelen sizin için daha az ilginç. Almanya'daki fiyatlar daha ilginç. Bu ülkedeki şarj oranlarının nasıl olduğunu inceledikten sonra ve bunları birlikte karşılaştırdık. Makaleye bir göz atın!

Bu, Makalemizin Haberler Plus “6 Haziran 2025'ten itibaren Haberler+ Update: Hafta Sonu İpuçları Okuma” nın okuma örneğiydi. Bir Haberler Plus aboneliği ile tüm makaleyi okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!