Beykozlu
New member
Schlüttsiel limanında feribotta bulunan ve göstericiler tarafından tacize uğrayan Şansölye Yardımcısı Robert Habeck (Yeşiller) ile birlikte bir aile korkularını dile getirdi. Kocası ve çocuklarıyla birlikte gemide bulunan kadın Cumartesi günü dpa'ya “Ortam çok hararetliydi ve kimse ne olacağını bilmiyordu” dedi. Yaşı 80'in üzerinde olan dede de oradaydı. Aile onun adının kamuoyuyla paylaşılmasını istemiyor.
Anne, “Çocukları korumak için güvertede mümkün olduğunca geride kaldık” dedi. “Çocuklar gerçekten korkmuştu ve bu gerçekten korkutucuydu.” Göstericiler Habeck'e doğru “Çık dışarı korkak” diye bağırdılar. Bir tabelanın üzerinde darağacının çizildiği görülüyordu.
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın
Habeck'in feribotta protestosu: “Bu çok düşmancaydı”
Habeck Perşembe günü Hallig Hooge'a özel bir ziyarette bulundu. Aileye göre, yılın bu döneminde feribotta çok sayıda yolcu vardı ve aralarında birkaç yaşlının da bulunduğu bir cenaze partisi vardı. Gemide aralarında bir bebeğin de bulunduğu başka çocuklar da vardı. Aile, durumu son derece tehdit edici olarak nitelendirdi. Baba, “Protesto ediyordum evet ama neredeyse dayanılmazdı” dedi. “Çok düşmancaydı.” Aile, gemi mürettebatının davranışlarını dikkatli ve profesyonel olarak nitelendirdi.
Habeck ve diğer yolcuların bulunduğu feribot, fırtınaya maruz kalmamak için tekrar ayrılmak zorunda kaldı. Habeck ana karaya ancak Cuma gecesi başka bir feribotla ulaştı.
Anne, “Çocukları korumak için güvertede mümkün olduğunca geride kaldık” dedi. “Çocuklar gerçekten korkmuştu ve bu gerçekten korkutucuydu.” Göstericiler Habeck'e doğru “Çık dışarı korkak” diye bağırdılar. Bir tabelanın üzerinde darağacının çizildiği görülüyordu.
Feribot küçük Kuzey Frizya limanına yanaştıktan sonra aile, kalabalığın arasından el ele tutuşarak bagajlarıyla birlikte gemiden indi. “Zorbalık yapan göstericiler aracılığıyla. Anne, “O zaman korkmuş çocuklara bağırmaktan başka yapacak daha iyi bir işleri yoktu” dedi. Baba, sonunda güvenlikli otoparka ve arabalarına ulaştıklarını ekledi. “Dehşete düştük ve dehşete düştük.”Bu alıntıda neler olup bittiğini oldukça net bir şekilde görebildiğinizi düşünüyorum. #Schlüttsiel gerçekten oldu.
Sadece o zaman #Feribot Zaten ayrılmak üzereydim, birkaç kişi peşinden koşup onu aldı #Habeck ardından bağırdı. Hiç konuşmanın olmayışı hayal kırıklığıydı… pic.twitter.com/0FJrSIJqj9
— Tschuckluck (@Tschuckluck) 6 Ocak 2024
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın
Habeck'in feribotta protestosu: “Bu çok düşmancaydı”
Habeck Perşembe günü Hallig Hooge'a özel bir ziyarette bulundu. Aileye göre, yılın bu döneminde feribotta çok sayıda yolcu vardı ve aralarında birkaç yaşlının da bulunduğu bir cenaze partisi vardı. Gemide aralarında bir bebeğin de bulunduğu başka çocuklar da vardı. Aile, durumu son derece tehdit edici olarak nitelendirdi. Baba, “Protesto ediyordum evet ama neredeyse dayanılmazdı” dedi. “Çok düşmancaydı.” Aile, gemi mürettebatının davranışlarını dikkatli ve profesyonel olarak nitelendirdi.
Habeck ve diğer yolcuların bulunduğu feribot, fırtınaya maruz kalmamak için tekrar ayrılmak zorunda kaldı. Habeck ana karaya ancak Cuma gecesi başka bir feribotla ulaştı.