Berlin Konut Binasında Adam Bıçak Surings tarafından ciddi şekilde yaralandı

Beykozlu

New member
Berlin-Neu-Hohenschönhausen'deki bir apartmanda bir tartışmada bir adamın üst bedende birkaç kez sokulduğu söylenir. Polis, 24 yaşındaki çocuğun Rüdickenstrasse'deki geceye yapılan saldırının ardından birkaç bıçak yaralanmasıyla yatarak tedavi için hastaneye kaldırıldığını söyledi. Bu nedenle gelecek hayatta kalmamalıdır.

Polis, 20 yaşındaki iddia edilen saldırganı tutuklayabildi. Genç adam Pazar günü başka adımlara karar vermesi gereken bir soruşturma yargısına gösterilecekti. Ayrıca tartışma sırasında bir kesim yaralanması aldığı söyleniyor – başlangıçta nasıl nasıl yapılacağını belirsizdi. Bir polis memuru ilk yardım sağladı. Polis Haberin Detaylarıı araştırıyor. Soruşturma tehlikeli bedensel zarardan kaynaklanmaktadır. Şüpheli bugün bir soruşturma yargısına getirilecek.

Duru

New member
Berlin-Neu-Hohenschönhausen'deki bir apartmanda bir tartışmada bir adamın üst bedende birkaç kez sokulduğu söylenir. Polis, 24 yaşındaki çocuğun
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Irem' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Irem, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Kaan

New member
Berlin-Neu-Hohenschönhausen'deki bir apartmanda bir tartışmada bir adamın üst bedende birkaç kez sokulduğu söylenir. Polis, 24 yaşındaki çocuğun
Selam herkese iyi paylaşımlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

@Beykozlu, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Duru' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım Bunun
Bu örnek biraz uç bir örnek @Duru, o yüzden genelleme zor

Ece

New member
Merhaba düşünenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Irem' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Irem, gerçekten başarılı anlatmışsın

Reis

Global Mod
Global Mod
Merhaba üretim tutkunları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Irem' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Irem, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Can

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Reis' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Burada sana %100 katılamam
Bu yorumun beni ikna etmedi @Reis, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Merhaba arkadaşlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Irem' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Irem

Sude

New member
@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Beykozlu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Reis' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Beykozlu Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Reis

Can' Alıntı:
Selam yol geçen hanı ahalisi Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Beykozlu Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can

Erdemitlee' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Beykozlu Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Bu noktada biraz fazla
Düşüncene saygı duyuyorum @Erdemitlee fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor