Berlin-Mitte'de bir seks partisine nasıl geldim

Beykozlu

New member
Cumartesi akşamı. Eski bir arkadaş beni evde alır, arkadaşlara davet ediliriz, daha çok arkadaş arkadaşlarımız, ama bunu tam olarak almanıza gerek yok. Sonuçta, yine de yaklaşıyorsunuz, gece o kadar uzun sürüyor – ve en geç sabah, tüm arkadaşlar zaten.

Hala ne tür insanların ne olduğunu bilmek istiyorum. “Orada çok sayıda kripto insanı, biri kripto milyonerleri, başarılı başlangıçları olan türler, ev sahibi son zamanlarda inanılmaz bir para için sattı. Kız kardeşim nasıl parti yapacağını bilen dedi. “

Tech Bros SO. Mutlaka müşterim değil. Ancak sıcak kıyafetlerde pahalı dairelerde durmak, şampanya içmek ve insanları izlemek asla yanlış değildir. “Şık kırdı” ve sosyal romantizm, sadece tam tersi.

Bu yüzden saat 22.00 civarında ortada çatı katına giriyoruz, içecekler dökülüyor, arkadaşlarımızı karşılıyoruz ve ev sahibine sunuluyoruz. İlk konuklar zaten Donna Summers “I Hissediyorum” ile dans ediyorlar. Daire minimalist ve şık, sadece birkaç mobilya tasarım klasikleri olduğu için ortaya çıkabilecek bir izlenim.

“Bir şekilde ortanın ortasında ev partilerinin çoğu”

Duvarlarda, beni biraz şaşırtıyor, LA'dan gelişmekte olan bir sanatçının geçmişten bildiğim bir tablosu. Daha sonra sunucuya hitap etmeyi planlıyorum. Şampanya bardağımı biraz kıskanç ve etrafa baktığım Iamu Noguchi sehpasına koydum. Şık. Sadece Kaws figürü Assoulline-seyahat kitaplarının yanındaki figür biraz saçma buluyorum.

Bir şekilde ortadaki ev partilerinin çoğu: yenilir, her zaman daha sonra iyi sarhoş olabilirsiniz, aynı zamanda kendinizi evde bir Netflix serisinin önünde kürekleyeceğiniz kadar, yüz ifadeleri uzun zaman önce kaçmaya başladığında vücut hala iyi görünmelidir.

Gece yarısı civarında, insanlar sonuçta biraz fazla sarhoş olabileceklerini ve taksileri aramaya başlamış olabileceklerini düşünüyorlar. Eve yolculuk için taksiler yok, bu kendiniz için, ama onları daha uzun dans ettiren her şeyi teslim edenler.

Burada açıkçası onunla önceden baktınız. Başlangıçta, gruptaki tuvalete gidiyorsunuz, ancak kısa bir süre sonra pratik olmadığı ortaya çıkıyor çünkü gerçekten tuvalet isteyenler. “Çocuklar, sadece burada yap”, ev sahibini arar ve bize gümüş bir tabakla bize. Japonya'ya seyahat ve Berlin'deki en iyi yemek restoranları yoluyla Trump ve Crypto hakkında kendi kendini ilan eden dünya siyaset uzmanlarıyla konuşuyorum. Almanya'da inovasyon ruhu eksikliği olduğunu kabul ediyoruz ve daha iyi zamanları teşvik ediyoruz.

Buradaki çoğu tür aslında çok güzel, biraz daha aydınlanmış teknoloji brosları, bu da birçoğu İskandinavya'dan gelebilir. Kadınların hepsi olağanüstü sıcak, 10 adımlı cilt bakımı rutin parlak cilt, Berlin'e uyarlanmış kıyafetler: sıkı ipek elbiseler yerine siyah cisimler, yüksek botlar, geniş kemerler giyiyorlar. Bazı modeller, birkaç sanatçı, bir şekilde bu başarılı adamlar genellikle Artsy Girls için yumuşak bir noktaya sahiptir. Biraz Grimes için Elon Musk gibi.

“Gözler hiçbir şey ifade edebilir ve gerekmez”

Konuklar tekrar tekrar spiral merdivenden çıkıyor. Ayrıca orada ne olduğunu da görmek zorundayım, ancak birçok konuşmadan sonra biraz dans etmek istiyorum. Bir süre sonra, koyu sarışın bir kadın beni dantel iç çamaşırının parladığı deri etek ve siyah bir gömlekle dans ediyor. Değiştirdiğimiz görünüm amaçsız arzular tarafından çizilir – hiçbir şey ifade etmeleri ve gerekmediği.

Bu görünüm neredeyse sadece dans pistinde ve çoğunlukla sadece kadınlar arasında. Arkalarında kesinlikten daha fazla oyun var. Tam olarak bu kadar çekici yapan şey budur: hiçbir şey söylemiyorlar, hissediyorlar. Tam dudakların üzerinden yalıyor, elini kalçalarımın üzerinden sürüyor, popomu tutuyor ve beni öpmek için çekiyor. “Kısa bir süre yukarı çıkmak istiyor muyuz?” Kısa bir süre sonra kurnaz bir bakışla soruyor. Neden olmasın, sanırım.

Bana merdivenlerden vazgeçerken, İsveç'ten geldiğini hayal ediyor, şu anda Berlin'i ziyaret ediyor. Üstte loş kırmızı ışığa sarılmış kırmızı bir ışığa giriyoruz. Ve sadece şimdi bana açık olacak parti: Kinky Berlin görünümü, birçok siyah. Bir köşede dizlerdeki genç bir adam diğerinin fermuarını açar, ortada Milano'dan bir kadınla iki erkeğin Romeo Castellucci hakkında konuştuğum eğlendiği bir seks salınımı var.

İsveçli koyu kahverengi bir togo kanepeye işaret ediyor: “Burada?” Başını salladım. Boynumu öpmeye başlarken, arkadaşımın yorumunun yorumunu hatırlıyorum. “Nasıl parti yapılacağını biliyorlar.” Ve tam olarak bunu hiç beklemediğim için itiraf etmeliyim: Bu doğru.

Suri Manelis Berlin'de yaşıyorama nadiren evde. Sütununda, barlar ve kulüpler, asil restoranlar ve şehrin modaya uygun galerileri arasındaki hafta sonları rapor ediyor. Spoiler: Vahşi olacak!