CANLI | Sergen Yalçın konuşuyor!

Felaket

New member
UEFA Şampiyonlar Ligi C Kümesi birinci maçında Beşiktaş , alanında Borussia Dortmund’u konuk edecek. Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, müsabakaya ait düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İşte Sergen Yalçın’ın Borussia Dortmund maçı öncesi açıklamaları:

“Oynayacağımız tertip futbolun hakikaten en üst düzeyi bana göre. En üst tertibi… Bilhassa biz Beşiktaş topluluğu olarak bu biçimde bir tertibin ortasında olduğumuz için hayli heyecanlı, hayli memnunuz. Amacımız olağan olarak kümeden çıkmak. Birinci ikinin ortasında kümenin sonunu görmek istiyoruz. Lakin fazlaca güç bir tertibin ortasında olduğumuzu da belirtmek isterim. İşlerin kolay olduğu bir tertip değil. Grup olarak âlâ bir oyun, ahenk içerisinde olduğumuzu, bu biçimde bir tertipte gayret edebileceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımla birlikte en azından bunu birlikte deneyeceğiz. sonuçlarını daima birlikte goreceğiz lakin ümidimiz var, heyecanlıyız”

“bu biçimde bir tertipte kupa kazanmak güç tabi ki. Hayal üzere bir şey. Gerçekçi olmak lazım. Kadro maliyetlerine, bütçelere baktığımız vakit kolay değil. Bu kümenin en düşük bütçeli ekibiyiz. İstek, dilek, uğraş, kazanma hırsı şüphesiz bunlar epey daha kıymetli şeyler. Bu anlattığım şeyleri saha ortasında yakalayabilirsek oyunun temposunu, ikili gayretleri yakalayabilirsek şayet ben başarılı olacağımızı düşünüyorum. Final kısmına ait soruda finalin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Hayal kurabilir miyiz tahminen kurabiliriz”

“Beşiktaş olarak oynadığımız her maçta kendi oyun planımızı uygulamaya ve heyecanlı bir oyun izletmeye çalışacağız. Kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir grup nazaranceksiniz. Teixeira’nın sakatlığı hayli sürmez lakin Vida’nınki biraz müddet alabilir. Tüm ülkenin bu maçı izlemesini isterim. Biz ülkemizi temsil ediyoruz. Alacağımız puanlar ülkemiz için hayli kıymetli olacak. İnşallah İstanbul’un üç büyük topluluğu bu sene ülkeye puan kazandırmak için elinden geleni yapacak.”

SAYFAYI YENİLEYİNİZ