Eski kız arkadaşlar aldattı, manipüle edildi ve ihanete uğradı

Beykozlu

New member
Geçtiğimiz günlerde El Hotzo lakaplı komedyen Sebastian Hotz, saldırının ardından ABD Başkanı seçilen Donald Trump'ın ölmesini dileyen bir paylaşımıyla olumsuz manşetlere çıkmıştı: Peki son otobüsün ve Donald Trump'ın ne yaptığını sordu. ortaklaşa konuştu ve kendi kendine “maalesef kaçırdım” diye yanıtladı. Ayrıca orada şunu yazdı: “Faşistlerin ölmesinin kesinlikle harika olduğunu düşünüyorum.” X'teki tweetler daha sonra silindi.

El Hotzo şimdi kariyerinin sonuyla tehdit mi ediliyor?

Şimdi Hotz, X'te güney Almanya'dan gelen hicivcinin bir başka yönünü ortaya koyan paylaşımıyla yeniden dikkat çekiyor: “Merhaba, iddialarla ilgili kısaca yorum yapmak istiyorum. Son yıllarda ilişkilerde defalarca sadakatsiz davrandım ve daha sonra eylemlerimi giderek karmaşıklaşan yalanlarla örtbas ettim ve (eski) partnerimin güvenilirliğini gözden düşürdüm.

Ve dahası: “Aşık bombaladım, gazla aydınlattım, manipüle ettim ve ayrıcalıktan bahsettim, kadınları oyaladım ve açığa çıkmamak için ilişkileri gizli tuttum. Yansıtıcı bir medya insanı olarak konumumdan ve imajımdan faydalandım ve birçok insanı çok incittim… Bana sık sık gelişmeye ve düşünmeye yemin ettiğim yeni fırsatlar verildi, ancak davranışım değişmedi. Yaptığımın hiçbir mazereti olamaz.”

Açıklama Hotzo

— . (@elhotzoDeleted) 15 Aralık 2024
Hotz, “Statment El Hotzo” etiketi altında yukarıdakileri itiraf ediyor; ilginç olan, bunun çok daha küçük erişime sahip ikinci bir profil olması. Hotz'un bahsettiği kişi görünüşe göre sosyal medya adı “Lena blauer Haken” olan eski bir kız arkadaşı ve Pazar akşamı bluesky aracılığıyla gönderiye yanıt verdi:

Bu kadar söylüyorum çünkü bu konuyla ilgili makalelerde adımın geçmesi beni zaten sinirlendiriyor

[image or embed]

— lena (@leanindersprite.bsky.social) 15 Aralık 2024, 20:30
Bunun öncesinde Lena'nın X hakkında Hotz'u ortaklarını sistematik olarak aldatmak ve onları duygusal olarak manipüle etmekle suçladığı bir gönderi vardı. Anlattığına göre kadınları hayatın zor dönemlerinde bıraktı ve onları sistematik olarak aldattı.

Akşam Twitter ve Instagram topluluğu, internette ısırmayla ilişkilendirilen ancak sonuçta çoğunlukla zararsız olan Hotz'un iddia edilen davranışı karşısında oybirliğiyle dehşete düştü. Birkaç kez kariyerine son vereceği konuşuldu.