Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki birinci maçında alanında Borussia Dortmund’a 2-1 kaybetti. Temsilcimizin tek golünü atan ve bu dönem birinci defa Beşiktaş formasını giyen İspanyol stoper, müsabakanın akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maçın başında oyunu domine ettiklerini vurgulayan Montero, yaptıkları 2 yanılgı daha sonrası goller yediklerini belirtti ve şu sözleri kullandı:
‘Dortmund üzere gruplar yanılgı yapınca affetmiyorlar’
”Maça âlâ başladık ve birinci 20-25 dakika oyunu denetim ettik. 2 kusur yaptık. Dortmund üzere güzel oyunculara sahip gruba karşı yanılgı yapınca affetmiyorlar. daha sonrasında golü bulduk fakat maalesef puan alamadık.”
‘Kendi işimi yapmaya çalışıyorum’
”Sessiz sakin bir biçimde çalışmalarıma devam ediyorum. Kendi işimi yapmaya çalışıyorum yalnızca. Güzel bir grubumuz, yeterli bir hocamız var. Kümeden çıkmak istiyoruz. Bunun için maçları kazanmamız koşul. Bu kümeden çıkma kapasitemiz var.”
‘Dortmund üzere gruplar yanılgı yapınca affetmiyorlar’
”Maça âlâ başladık ve birinci 20-25 dakika oyunu denetim ettik. 2 kusur yaptık. Dortmund üzere güzel oyunculara sahip gruba karşı yanılgı yapınca affetmiyorlar. daha sonrasında golü bulduk fakat maalesef puan alamadık.”
‘Kendi işimi yapmaya çalışıyorum’
”Sessiz sakin bir biçimde çalışmalarıma devam ediyorum. Kendi işimi yapmaya çalışıyorum yalnızca. Güzel bir grubumuz, yeterli bir hocamız var. Kümeden çıkmak istiyoruz. Bunun için maçları kazanmamız koşul. Bu kümeden çıkma kapasitemiz var.”