Her şehirde hak ettiği havaalanına sahiptir: Berlin

Beykozlu

New member
Berlin'in bir zamanlar üç havaalanı vardı, şimdi Alman başkentinde sadece BER var. Başka bir deyişle, oradan uçmak veya gelemezsiniz ve her iki kez de kesinlikle bir sıkıntıdır.

Schönefeld havaalanından, neredeyse sonsuz ve bol tuhaf bir inşaat aşamasından sonra, Berlin Brandenburg Havaalanı “Willy Brandt”, büyük insan bağımlılığı için bir sembol, bu şehir için semptomatik olarak, çözümün birçok alan için istediği ve ustaca uygulanmadığı, mimari, eğitim veya dijitalleşme.

Bir şakşak ve il sayacı karışımı

Ber'in sıkıntısı ne oldu, geçen hafta Frankfurt'a uçmam gerektiğini fark ettim. Hızlı gitmek zorunda kaldı, tren için zamanım yoktu. Neredeyse bir kilide sıkıştım, çantamı büyütmek ve göğsümü almak zorunda kaldım, çünkü geçişin genişliği yeterli değildi. Bir uyarı tonu bip sesi çıkardı, bir kalabalığın içinde kapının önündeki kullanımını beklemek için sıkıldım.

Grup defalarca parçalandı, çünkü bekleme alanı ayrı bir alan değildi, aynı zamanda diğer kapılara gidiyor. Çocuklar ağladı, insanlar kaçtı, bisiklet zili çalmaya devam etti. Bisiklet zili, doğru okuyun. Bir havaalanı çalışanı binadan bir tür Kart bavuluna geçti, kapılarımı birkaç kez geçti, her çaldığında, insanlar inanılmaz bir şekilde atladılar, kapılarına giderken diğer gezginlerle çarpıştı. Her şey gerçeküstü ve sinir bozucu, bu bitkin havaalanının tamamı kadar şakşak ve il sayacının bir karışımı oldu.

Check-in ertelendi, Switch'teki bayan mikrofona önemli mesajlar fısıldadı, grubum ona doğru eğildi. Ne yazık ki, bisiklet yapışmaları ve havaalanı duyuruları tarafından daha genel bir şekilde boğuldu.

Acil bir kadın beni bavuluyla ayağımın üstüne sürdü, yandan biri beni bir sırt çantasıyla açtı. 30 dakika sonra nihayet uçağa oturdum, Berlin ve bu şakayı bir havaalanından terk etmekten mutluluk duydum. Willy Brandt pervaneleri mezarında!