IX Çalıştayı: Stratejik ve Teknolojik Yönetim

Adanali

New member
Sayısallaştırma ilerledikçe, bir inovasyon pilotu ve şirketler için rekabet faktörü olarak giderek daha önemli bir rol oynamaktadır. Bu rol için adalet yapmak için, CIO'lar modern yönetim yapılarına ve şirkete yönelik bir BT'ye ihtiyaç duyulan bir BT'ye ihtiyaç duyar.

Stratejik BT yönetiminin iki günlük çevrimiçi atölyesinde: Katma değerin vizyonundan, stratejik yönetim BT ve teknolojisinin temelleri hakkında iyi bir vizyon alacaksınız. Şirketinizde bir BT stratejisi geliştirmek ve uygulamak için iyi bir bilgi ve öğrenme teknikleri edinin. Konular arasında vizyon ve yönelim, liderlik ve iletişim, başarılı kontrol, teknolojik eğilimler, değişim yönetimi ve kurumsal değer bulunmaktadır. Buna ek olarak, BT stratejinizi kurumsal stratejiye nasıl bağlayacağınızı öğrenecek ve BUN'u genel organizasyonda uygulayacaksınız. Bu eğitim uygulamaya yöneliktir ve en iyi uygulamaların örneklerine göre edinilen bilginizi birleştirir.

Ağustos
21.08. – 22.08.2025​

Çevrimiçi Atölye, 9: 00-12: 30
% 10 erken kuş indirim 23 Temmuz 2025
Ekim
23.10. – 24.10.2025​

Çevrimiçi Atölye, 9: 00-12: 30
% 10 erken kuş indirim 24 Eylül 2025

Bir sonraki seminer 21 ve 22 Ağustos 2025'te gerçekleşecek ve yöneticilere kendisine ve dijitalleştirmeye güçlü bir şekilde dikkat çekiyor. Çalıştayın bir ders karakteri var, ancak aynı zamanda aralarında fikir alışverişi yapma fırsatı sunuyor.

Konuşmacı Adrian Peloso, Rewion Swiss AG'nin CEO'su ve Strateji ve Yönetişimde Uzman. Çalışmalarında, BT organizasyonlarının ölçümünde şirketleri ölçülebilir bir şekilde ve gelecek için başarılı bir şekilde desteklemektedir.

BT Becerilerinizi Güncelleyin - Uzmanlardan Uzmanlara

(ILK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!