Mikkel Kaufmann sadece bir hafta sonra “çok şaşırdı”

Beykozlu

New member
Ev
1. FC Union Berlin: Mikkel Kaufmann sadece bir hafta sonra “çok şaşırdı”

Mikkel Kaufmann, 1. FC Union Berlin’de antrenmanlarının ilk haftasını tamamladı. Yaklaşım mütevazı ama yine de iddialı.

Mikkel Kaufmann (solda, burada Diogo Leite’ye karşı) sezon öncesinde dikkatleri üzerine çekmek istiyor.Matthias Koch/imago

Mikkel Kaufmann’ın arkasında oldukça başarılı bir altı ay var. Danimarkalı oyuncu, bu sezon Karlsruher SC’de attığı on golün sekizini bu takvim yılında attı, bu yüzden kendini çokça tanıtmıştı. Baden ekibi 2. Bundesliga’da sadece orta sahada kalsa da 22 yaşındaki oyuncu büyük kazananlardan biriydi. Haziran ayında 1. FC Union Berlin forveti imzalayarak şaşırttı, transfer daha önce kamuoyuna belirtilmemişti.

Profesyonel futbol Genel Müdürü Oliver Ruhnert, Irons’ın Bad Saarow’daki eğitim kampının aralarında, “Mikkel uzun süredir listemizdeydi ve gelişimini yakından izliyoruz,” dedi. Ruhnert, “Ekibimize çok yakışacak belirli bir hıza ve nüfuz etme gücüne sahip,” dedi. Scharmutzelsee’deki yeni saldırgan şu anda Kevin Behrens, Jordan Siebatcheu ve Jamie Leweling ile rekabet ediyor. Sheraldo Becker, yurt dışı gezisinin ardından henüz antrenmanlara dönmedi.

1. FC Union Berlin'in iç saha rekoru: Tarihsel olarak iyi ve FC Bayern'den daha iyi

1. FC Union Berlin’in iç saha rekoru: Tarihsel olarak iyi ve FC Bayern’den daha iyi
  • hisseler
Kaufmann, Cumartesi günü medya temsilcileriyle yaptığı görüşmelerde mütevazıydı: “Oliver Ruhnert, görüşmelerde bana Union’a geçmenin neden mantıklı olabileceğini gösterdi. Burada taahhüt garantisi yok, ancak her eğitim oturumunda öğrenebilirim ” Her birimin yoğunluğu, tüm temposu daha yüksek. Bunu hemen fark etti. Tıpkı zayıf yönleri gibi: “Tekniğim üzerinde çalışmam gerekiyor, bunu özellikle kapalı bir alanda oynarken fark ediyorum.”

İlan | daha fazlasını okumak için kaydırın

Kaufmann geçen sezonun başında Karlsruhe’ye kiralanmadan önce, yine kiralık olarak Hamburger SV’de bir yıl forma giymişti. Hertha BSC’ye karşı iki küme düşme maçında (1-0, 0-2) yükselmeyi kıl payı kaçıran Hansa Ligi için iki gol attı. Ebeveyn kulübü FC Copenhagen ondan kalıcı olarak vazgeçti.

1. FC Union Berlin: Oliver Ruhnert ve fırtına öncesi sessizlik

1. FC Union Berlin: Oliver Ruhnert ve fırtına öncesi sessizlik
  • hisseler
Union’daki ilk günlerindeki yüksek yoğunluk ve muazzam tempoya ek olarak ne fark etti? Cumartesi günkü sabah antrenmanından sonra hayranlarla çok sayıda imza imzalayan ve fotoğraf çektiren Kaufmann, “Bu kadar çok hayranın burada olmasına çok şaşırdım” dedi. Yaklaşık 150 taraftarın Fürstenwalde’deki spor tesisine geldiği Cuma gününe kıyasla, 24 saat sonra iki kat daha fazla taraftar vardı.

Teknik direktör Urs Fischer’in nihayetinde onunla nasıl planlar yaptığı ve Kaufmann’ın Bundesliga’daki ilk sezonunda pek çok maça çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Bununla birlikte, dahil olan herkes, Dane’in neredeyse bir Birlik saldırganının prototipi olduğunu fark etmiş olmalıdır: hızlı, güçlü, güçlü. Taraftarlar da bunu takdir etmeli – yakında sadece antrenmanda değil, aynı zamanda An der Alten Försterei stadyumunda da.