müzikte yeni standartlar belirliyor!

Beykozlu

New member
Ev
Berlin
Arab’n’B – müzikte yeni standartlar belirliyor!

Berlin’de yapılmıştır: AŸA’lar yeni EP – “USED” sınırları aşar ve modern pop ile Arap ve doğu sesini birleştirir”

AŸA (Avia Shoshani), Berlin’de yaşayan bir şarkıcı-söz yazarı, yapımcı ve sanatçıdır. Faslı ve Yemenli köklerinden kaynaklanan benzersiz kıvrımları çağdaş modern pop melodileriyle birleştiriyor. Arap’n’B bir müzik türüdür, hatta daha da fazlası: Dildir, sözdür, tavırdır, sözdür, yaşam biçimidir. Köklerinize bağlı kalmakla ilgili; doğulu kökenlerini takdir etmek hakkında; renkler ve diller hakkında. “Aynı zamanda müzik ve kültürle bağlantılı olarak sınırlar aşılıyor.”
AŸA, siyasi ve aile içi şiddetle çevrili bir şekilde büyüdü. Ortaya çıkan kişisel krizler, ona içsel mücadelelerin müzikal hikaye anlatımına akmasına izin vermekten başka seçenek bırakmadı.

“Benimkini getireceğim EP “KULLANILMIŞ” Endişeler, korkular ve utançla dolu, TEK bir umutla: hep birlikte duracağız ve kalbimi ve deneyimlerimi, bazıları aynı derecede travma geçirmiş izleyicilerimle paylaşabileceğim.

AŸA Spotify için tıklayın

Arnaud Ele

Haftada 2 terapi seansı alırken Terapi yazdım. Bunlar ruhumun ve bilinçaltımın derinliklerine inmemi sağladı; kendi acımla yüzleşmek.
Bulanık anılar su yüzüne çıktı: Beni doğuran adam tarafından istismara uğradım. Sevinç, hayranlık ve saygıyla dört gözle beklenecek bir dünya.

Yıllarca kendi kendime yoğun bir şekilde çalıştıktan sonra, artık travmalarımı ve gizli sırlarımı müzik aracılığıyla paylaşabiliyorum. yüksek sesle telaffuz

“Terapi” şarkımı Spotify’da dinleyebilirsiniz!

Daniel Kaykay

Sophia Emmerich

Ken Dumevi

Ken Dumevi

Anika Zachow

AŸA – KALDIRIM

“Kaldırım”, hiçbir yere götürmeyen kalıcı bir ilişkinin metaforudur. Yanlış hissettirse de karanlık yollara giriyor ve en zor tavizleri veriyorsunuz.

“Zaman geçiyor. Günler geliyor ve geçiyor. Yalnız değilmişim gibi numara yapmaya devam ediyorum.” & “Seni gün ışığına çıkaramam, geceyi zar zor atlatırım.” iyileşmeye giden tek gerçek yolun yalnızlıktan geçtiğinin farkına varılmasını temsil eder.

Perküsyonun baskın sesi ve sabit tempo, parçadaki hareketi devam ettirir. Havadar şarkıya melodik bir saksafon eşlik ediyor. İnsan zamanda, duyguda ve hafızada yüzer; sancılı bir yolculuk umut ve güzel bir enerjiyle biter.

Çözüm: Aşk kolay olmak içindir. Aşkı karmaşık hale getiren biz insanlarız.

“Keşke Beni Bıraksaydın” şarkımı Spotify’da buradan dinleyebilirsiniz!

“Yedekleme” şarkımı Spotify’da buradan dinleyebilirsiniz!

AŸA’yı sosyal medya hesaplarından takip edin:

Spotify A•A

Instagram AŸA

Web sitesi AŸA

Telif hakları © Crazy Planet Records’a aittir.