Beykozlu
New member
Yayın platformu RTL+ Pazar akşamı geç saatlerde mevcut değildi. Özel yayın grubunun bir sözcüsü, Alman Basın Ajansı'na yaptığı açıklamada, tüm hazırlıklara rağmen “aşırı yüksek eşzamanlı kullanım” nedeniyle birçok sistemin aşırı yüklendiğini söyledi. Sorunu çözmeye çalışıyoruz. Orman kampı ve Amerikan futbolu NFL hayranlarından sabırlı olmaları isteniyor.
Orman kampıyla ilgili saat 20.55'e kadar süren canlı yayının ardından RTL+ portalına erişim sağlanamadı. Daha sonra NFL, RTL TV programında yayınlanacaktı. Aynı zamanda orman kampından sonra “Ben bir yıldızım, çıkarın beni buradan!” akış platformunda çalışması gerekiyordu. Pazar akşamı yapılan gösteride 47 yaşındaki Cora Schumacher şaşırtıcı bir şekilde üçüncü günde kendi isteği üzerine orman kampından ayrıldı.
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın
Orman kampıyla ilgili saat 20.55'e kadar süren canlı yayının ardından RTL+ portalına erişim sağlanamadı. Daha sonra NFL, RTL TV programında yayınlanacaktı. Aynı zamanda orman kampından sonra “Ben bir yıldızım, çıkarın beni buradan!” akış platformunda çalışması gerekiyordu. Pazar akşamı yapılan gösteride 47 yaşındaki Cora Schumacher şaşırtıcı bir şekilde üçüncü günde kendi isteği üzerine orman kampından ayrıldı.
Reklam | Okumaya devam etmek için kaydırın