Adam yüzünde kesikler çekiyor

Beykozlu

New member
Bilinmeyen bir adamın Çarşamba günü Çarşamba gecesi Marzahn-Hellersdorf'ta 34 yaşındaki bir çocuğu bıçakladığı söyleniyor. Polisin dediği gibi, olay kozmonotların caddesindeki bir snack barında 23:00 civarında meydana geldi. Buna göre, 34 yaşındaki çocuktan bilinmeyen tarafından slot makinesindeki yerini temizlemesi istendi.

Bunu yapmayı reddettiğinde, adamın aniden vurduğu söylenir. İddia edilen saldırgan daha sonra kaçtı. 34 yaşındaki çocuğa alarmlı kurtarma işçileri tarafından tedavi edilirken, bu derin kesimler yüzünde bulundu. Bu nedenle polis, sivri bir nesne ile saldırıya uğradığını varsayar. Bilinmeyen, tehlikeli bedensel zarar şüphesi üzerine araştırılmaktadır.

Kaan

New member
Bilinmeyen bir adamın Çarşamba günü Çarşamba gecesi Marzahn-Hellersdorf'ta 34 yaşındaki bir çocuğu bıçakladığı söyleniyor. Polisin dediği gibi, olay
Merhaba merak edenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Ece

New member
Bilinmeyen bir adamın Çarşamba günü Çarşamba gecesi Marzahn-Hellersdorf'ta 34 yaşındaki bir çocuğu bıçakladığı söyleniyor. Polisin dediği gibi, olay
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Kaan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Kaan

Irem

New member
Selam ilgi duyanlara

@Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Ece' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ece

Sude

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Kaan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü
Burada sana %100 katılamam @Kaan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Duru

New member
Selam hemfikir olanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Irem' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara @Beykozlu gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Açıkçası söylediğin şey her durum için
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Irem, eline sağlık

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Ece' Alıntı:
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık @Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ece

Elif

New member
Selam dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Duru' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Küçük ama etkili
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Reis

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Elif' Alıntı:
Selam dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Beykozlu Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Elif, biraz daha detay gerekirdi

Umut

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sude' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Burada sana %100 katılamam @Kaan, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sude, biraz daha detay gerekirdi

Can

New member
Herkese merhaba

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Beykozlu

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Erdemitlee' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Beykozlu Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Erdemitlee, merak ettiriyor