Adanaspor’un yeni transferleri Üstün Lig maksadına inanıyor

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor’un yeni transferleri Haydi Sacko ve Emre Kaplan, gruplarını dönem sonunda Spor Toto Harika Lig’e taşımayı hedefliyor.
Adanaspor’un Romanya’nın CFR Cluj ekibinde transfer ettiği 28 yaşındaki Malili sağ kanat oyuncusu Haydi Sacko ile Medipol Başakşehir’den kiralanan Emre Kaplan, AA muhabirine yeni dönem ile ilgili açıklamada bulundu.
Performansını tam olarak göstermek için vakte gereksinimi olduğunu anlatan Sacko, Adanaspor formasıyla kendisini geliştirmeyi amaçladığını söylemiş oldu.
Spor Toto 1. Lig’in birinci haftasında grubunun Tuzlaspor ile 15 Ağustos Pazartesi günü yapacağı maçta oynamak istediğini kaydeden Sacko, “Adanaspor hak ettiği ligde değil. Bu yıl amacımız play-off’a kalıp, oradan da Spor Toto Harika Lig’e yükselmek. Grup olarak uygun çalışırsak bu gayesi gerçekleştirebiliriz. Benim de öncelikli maksadım oynamak, ekibe yardımcı olmak ve muvaffakiyete katkıda bulunmak.” dedi.
Malili futbolcu, döneme da yeterli hazırlandıklarını belirterek, “Takım olarak uygun çalışıyoruz. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Yeni transferler de var. Her şeyin vakit içinde daha düzgün olacağını düşünüyorum. Fransızca bilen kimi arkadaşlarım geçen seniçin beri buradalar, kulübü tanıyorlar. Bana Adanaspor hakkında bilmediğim şeyleri de öğretebilirler. Birebir lisanı konuşmak, irtibat kurmak her vakit güzeldir ve yardımcı olur. Bu niçinle tıpkı lisanı konuştuğum insanların ekipte olması benim için hayli güzel bir durum.” diye konuştu.
“Adanaspor’u en güzel yere taşımayı istiyorum”
Adanaspor’un Medipol Başakşehir’den bir yıllığına kiraladığı 21 yaşındaki sol bek Emre Kaplan da lig öncesi düzgün bir hazırlık süreci geçirdiklerini lisana getirdi.
En büyük amaçlarının Spor Toto Muhteşem Lig’e yükselmek olduğunu vurgulayan Emre, “Tuzlaspor maçını kazanarak lige âlâ başlamak istiyoruz. Ekipteki ortamımız hayli uygun. Burası benim gelişimime açık bir kulüp. Grup olarak maksadımız ligi en yeterli biçimde bitirebilmek. Kiralık olarak geldiğim ekipte elimden gelenin en güzelini yapmayı, fazla maça çıkmayı ve Adanaspor’u en düzgün yere taşımayı istiyorum.” dedi.
Genç oyuncu, teknik yönetici Mustafa Kaplan’ın kendilerine hoş bir çalışma ortamı sağladığını da kelamlarına ekledi.
 
Üst