Bayram Bektaş’tan transfer açıklaması

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Yılport Samsunspor’un teknik yöneticisi Bayram Bektaş, iki mevkiye destek yapılmasını istedi.
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik yönetici Bektaş’ın Bolu’nun Gerede ilçesinde başlayan ikinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerine yer verildi.
Bolu’da taktiksel idmanlar yapacaklarını belirten Bektaş, “Oyun planlarımız, savunma ve geçiş, hamle prensipleriyle alakalı bütünlüğü alana yansıtmak istiyoruz. Ligin birinci maçına üst düzeyde hazır, ne oynadığımızı bilen bir takımla çıkmak istiyoruz. İnşallah 13 gün ortasında bütün taktiksel çalışmamızı alana yansıtacağız.” tabirlerini kullandı.
Taktik manadaki çalışmalara Samsun ve Kayseri’deki kamplarda başladıklarını, oyuncularının oyun sistemine güzel yanıt verdiğini anlatan Bektaş, şöyleki devam etti:
“Bunu pekiştirmemiz lazım. Hazırlık maçlarında da bunu daha düzgün hale getirip artık ne oynamak istediğimizi oynayan oynamayan her insanın bilmesi gerekiyor. Burada hayli hoş bir ortam kuruldu. Aile ortamı var. Bunu otelde, lobide de görüyoruz. Neredeyse her gün bir doğum günü kutluyoruz. Hoş ve keyifli bir ortam var. İnşallah bunu lige girene kadar sürdürürüz. Birinci maçta da bunu alana yansıtırız. Hem topluluğumuza tıpkı vakitte taraftarımıza birinci maçımızda galibiyeti getiririz inşallah.”
Bektaş, kampa daha evvel müsaadeli olan oyuncuların da dahil olduğuna işaret ederek, “Sadece Boldrin müsaadeli. İki mevkiye daha destek yapmamız gerekiyor. Onlar da inşallah en kısa müddette ekibimize gelir. Buradaki hazırlık maçlarımızla, sistemimizle, taktik çalışmalarımızla kampı en üst düzeyde bitirip inşallah Samsun’a döneriz.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Üst