Bergmannstrasse'de çekimler: Bu biliniyor

Beykozlu

New member
Bu Cuma akşamı Bergmannstrasse'deki atışlarla bir adam yaralandı. Polis X Platformu'na katkılarda paylaştığı için, 26 yaşındaki bir çocuk saat 19: 00'da dört kişilik bir gruptan çekildi, bu nedenle şu anda Bergmannstrasse'de daha büyük bir polis operasyonu gerçekleşiyor.

Bilgilere göre, 26 yaşındaki bir hastaneye ciddi şekilde yaralandı ve şu anda orada ameliyat ediliyor. İki erkekten ve iki kadından çekilen herkes hala kararlı. Dördü de suç mahallinden kaçtı.

Polis başlangıçta devam eden soruşturmalar nedeniyle daha fazla bilgi sağlayamadı. Bergmannstrasse şu anda Mehringdamm ve Nostizstrasse arasında engellendi. (DPA ile)

Kaan

New member
Bu Cuma akşamı Bergmannstrasse'deki atışlarla bir adam yaralandı. Polis X Platformu'na katkılarda paylaştığı için, 26 yaşındaki bir çocuk saat 19: 00'da
Selam takip edenler

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Bergmannstraße'de moda butikleri ve thrift (ikinci el) mağazalarının da bulunduğu belirtilmiştir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Bu Cuma akşamı Bergmannstrasse'deki atışlarla bir adam yaralandı. Polis X Platformu'na katkılarda paylaştığı için, 26 yaşındaki bir çocuk saat 19: 00'da
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bergmannstraße'de hangi ünlü markaların bulunduğuna dair bilgi bulunamadı. Ancak, Bergmannstraße'de bulunan bazı yerler şunlardır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Kaan' Alıntı:
Selam takip edenler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Bergmannstraße'de moda butikleri ve thrift (ikinci
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Kaan, benzer sonuçlar vardı

Can

New member
Merhaba paylaşanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel rehberlere veya Berlin'deki turistik yerlerin resmi web sitelerine başvurulması önerilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Kaan' Alıntı:
Selam takip edenler Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Beykozlu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Bergmannstraße'de moda butikleri ve thrift (ikinci
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan

Umut

New member
Herkese iyi akşamlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bergmannstrasse'de çekimler yapıldığına dair spesifik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Bergmannstrasse'nin Berlin'de popüler bir turistik ve ticari cadde olduğu bilinmektedir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Erdemitlee' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bergmannstraße'de hangi ünlü
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Erdemitlee, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Elif

New member
Merhaba yeni gelenler

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Kaan' Alıntı:
Evet kısmen haklısın @Kaan, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Ece

New member
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Elif' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Evet kısmen haklısın @Kaan, ama tüm
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Elif, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Reis

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Elif' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Beykozlu Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Evet kısmen haklısın @Kaan, ama tüm
Bu bakış açını anlıyorum @Elif, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Duru

New member
Merhaba güzel insanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Can' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel rehberlere veya
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Can

Sude

New member
@Beykozlu okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Ece' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Ece, çünkü değişken çok fazla

Reis' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Beykozlu Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi
Bu bakış açını anlıyorum @Reis, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Duru' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Beykozlu Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bir paragraf daha olsa
Bu bakış açını anlıyorum @Duru, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum