“Bizden diğeri o kaos sürecinden çıkamazdı”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’de yarın Yılport Samsunspor’a konuk olacak Altınordu’da son 2 maçta 3 gol atan Erdem Özcan, her rakibi birebir gördüklerini, yarınki maçı da kazanıp galibiyet serilerine devam etmek istediklerini bildirdi.
Onur Özcan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, son 7 haftada aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı epeyce keyifli olduklarını belirtti.
Kendilerini maçlara hayli yeterli hazırlayan teknik gruba teşekkür eden Erdem Özcan, şunları kaydetti:
“Son iki maçta goller attım ancak golü benim atmam kıymetli değil, kıymetli olan kadromuza katkı sağlamaktı. Bunu gerçekleştirdiğim için memnunum. Her rakibi tıpkı görüyoruz. Yılport Samsunspor maçını da kazanıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.”
Recep Aydın ise dönemin ikinci yarısındaki makus günlerin geride kaldığını bildirdi.
İkinci yarının başı ile şu anda bulundukları durum içinde epey şeyin değiştiğini belirten Recep Aydın, “İlk evvel kadro olarak birbirimize inandık, daha hayli savaştık. Herkes tıpkı şeyi istedi. Bizim yerimize bir öteki ekip olsa inanın o kaos sürecinden çıkamazdı. Biz karakter koyduk ve herkes karakterini alana yansıttı ve daha sonrasında istediğimiz galibiyetleri aldık.” sözlerini kullandı.
Recep Aydın, ligdeki maçlarda iç saha yahut deplasmanın kıymetli olmadığını, Samsunspor deplasmanından da puanlarla döneceklerine inandığını kelamlarına ekledi.
 
Üst