Çaykur Rizespor’da tek maksat kazanmak!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında yarın Pendikspor’u ağırlayacak Çaykur Rizespor’un kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, tek gayelerinin kazanmak olduğunu söylemiş oldu.
Bakır, son iki haftada 2 galibiyet alarak üst sıralara tutunmayı başardıklarını belirtti.
Süper Lig yarışının epeyce çekişmeli geçtiğini tabir eden Bakır, “Lig önderi Eyüpspor uygun bir grafik yakaladı. Direkt Üstün Lig’e yükselme yarışında ikinciliği kovalayan 9 grup var. Puanlar birbirine hayli yakın. Burada ekiplerin birbiri ile oynayacakları maçlar belirleyici olacak. Bu niçinle bu hafta oynayacağımız Pendikspor maçı 6 puanlık final niteliğinde. Çok güç bir maç bizi bekliyor. Taraftarımızın kadrosunu sahiplenmesi hayli değerli. Biz de lig ikinciliği yarışında Pendikspor’u yenip, taraftarımızı keyifli etmek istiyoruz.” tabirlerini kullandı.
Bakır, sakat ve cezalı oyuncular olduğunu kaydederek, şu biçimde konuştu:
“Mithat Pala sarı kart cezası niçiniyle bu müsabakada forma giyemeyecek. Kerem Kalafat ve Efe Tecimer sakatlıkları niçiniyle ameliyat oldu ve uzun mühlet ortamıza katılamayacak. Grahovaç ile Mendes sakatlıkları daha sonrası gruba dönse bile tam hazır değiller. Alberk Koç geçtiğimiz hafta oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Sıhhat konseyi durumunu kıymetlendiriyor lakin büyük olasılıkla riske edilmeyecek. Bu oyuncuların yokluğunda bakılırsav alacak arkadaşlarımız ellerinden gelen performansı ortaya koyacaktır. Herkes bu forma için nazaranv yapmaya hazır.”
Hasan Yavuz Bakır, maç saatinin Rize için geç olduğunu lakin taraftarın bu güçlü yarışta kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını kelamlarına ekledi.
 
Üst