“Elimden gelenin en uygununu yapacağım”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor’un kadro kaptanı Cem Özdemir ve yeni transferlerden Ahmet Said Kıvanç, yeni döneme ve gayelerine ait açıklamalarda bulundu.
Yeni dönem hazırlıklarını Bolu’nun Karacasu beldesindeki kampta sürdüren grubun kaptanı Cem Özdemir, AA muhabirine, ağır bir çalışma periyodu geçirdiklerini, günde çift antrenman yaparak döneme en âlâ biçimde hazırlandıklarını söylemiş oldu.
Geçen dönem hayli kritik haftalar yaşadıklarını anlatan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Bir puanla ligde kalmış üzere görünüyoruz ancak fazlaca farklı bir lig oldu geçen sene. Küme düşme sınırına yaklaşma korkusu yaşarken bile bir galibiyetle play-off’un içine girecek duruma sahiptik. Bu sene epeyce daha kuvvetli bir lig olacak. Çok daha tezli kadrolar kuruluyor.” diye konuştu.
Bu sene epey daha argümanlı bir Adanaspor’un olacağını belirten Cem Özdemir, “Takım olarak fazlaca ağır ve özverili çalışıyoruz.” tabirini kullandı.
Deneyimli futbolcu, Adana’ya ve Adanaspor topluluğuna yakışır biçimde play-off’un ortasında bulunan bir ekip olmayı hedeflediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:
“İnşallah sonu da şampiyonluk olur. Bunu burada daha evvel başardım. niye tekrar olmasın? Özledik, umarım herkese bunu ikram edebiliriz. Öncelikle bu grupla tekrar üst sıralarda olmak, kısmet olursa bir daha şampiyonluk yaşamak isterim. Umarım ben de üst sıralarda bulunan bir Adanaspor ortasında olurum.”
Ahmet Said Kıvanç: “Elimden gelenin en güzelini yapacağım”
Medipol Başakşehir’den transfer edilen kaleci Ahmet Said Kıvanç, epeyce büyük bir topluluğa geldiği için memnunluk duyduğunu söz etti.
Yeni döneme ekip arkadaşlarıyla güzel biçimde hazırlandıklarını belirten 24 yaşındaki file bekçisi, “Tempomuz ağır biçimde devam ediyor. İnşallah forma bahtı bulup yoluma devam etmek istiyorum. Adanaspor’a meslek planlamam açısından önümün açık olduğunu düşündüğüm için geldim. Forma talihi bulabileceğim bir kulüp olduğunu düşündüm. Bu yüzden Adanaspor’u tercih ettim. Elimden gelenin en güzelini yaparak grubuma katkı vereceğim.” diye konuştu.
Ahmet Said, Spor Toto 1. Lig’in hayli çekişmeli olduğuna işaret ederek, “Çok düzgün gruplar var. Daima transferler yapılıyor. Bu sene de çekişmeli bir lig olacak. Hem bizim tıpkı vakitte başka kadrolar için sıkıntı geçecek.” tabirlerini kullandı.
 
Üst