“En azından yenilmiyoruz”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 15. haftasında 26 Kasım Cumartesi günü Gençlerbirliği’ne konuk olacak Çaykur Rizespor’un orta saha oyuncusu Benhur Keser, Gençlerbirliği maçını da kazanarak seri yakalamak istediklerini söylemiş oldu.
Benhur Keser, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, grup olarak uygun gittiklerini lisana getirdi.
Güzel bir seri yakaladıklarını tabir eden Benhur, “En azından yenilmiyoruz. Galip gelemezsek bile uygun oyun oynayıp birliktee kalmaya çalışıyoruz. Galip geleceğimiz maçlar da var. Çok sıkıntı bir lig oluyor. Sıkıntı maçlarımız var. Düzgün bir grubuz. Bu ligde kimin kimi yeneceği aşikâr olmuyor. Galip geleceğimiz maçlar da oldu lakin birliktee kaldık. İlerleyen haftalarda seri yakalayacağımız maçlar var. Geçen hafta rakiplerimizden biri olan Dyorex Boluspor’u hoş ve uygun oyunla yendik. Bu maçta hoş gayret ettiğimizi düşünüyorum. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. Ona da güzel hazırlanıyoruz. Gençlerbirliği maçını da kazanarak hoş bir kademe kaydedip seri yakalamak istiyoruz.” diye konuştu.
Benhur, kendi performansını da kâfi bulmadığına dikkati çekerek, “İyi ve makûs oynadığım maçlar oldu. Performansımın çabucak hemen yüzde 100’ünü verdiğimi düşünmüyorum. Bunun için de öz tenkit yapıyorum. Tek sorunum ligde golle tanışamamak oldu.” sözlerini kullandı.
Takım olarak birinci yarı amaçlarının potada kalmak olduğunu kaydeden Benhur, “Potada kalıp, rakiplerimizle içerde ve dışarda âlâ maçlar oynayıp yenilmemeye çalışacağız. Bu uzun bir dönem. Ekipte herkese muhtaçlığımız var. Birlik ve birliktelik içerisinde olduğumuz vakit bu potada kalacağız. Şampiyon olup Spor Toto Üstün Lig’e çıkmak istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
 
Üst