Gençlerbirliği Ankara BŞB’den dayanak istedi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Gençlerbirliği Kulübü Lideri Niyazi Akdaş, ekonomik açıdan sıkıntı vakit içinderdan geçtiklerini belirterek, Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş’tan takviye istedi.
Niyazi Akdaş, kulübün toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği Kulübünün 100. yılını kutladığı günlerde sıkıntı vakit içinderdan geçtiğinin altını çizdi.
nazaranve geldikleri günden beri camiayı ortasında bulundukları bu güç durumdan kurtarmak için canla başla uğraş ettiklerini vurgulayan Akdaş, “Bu süreçte vefalı taraftarımızın dayanağını de ardımıza aldık. Cumhuriyet’le yaşıt Gençlerbirliği, geride bıraktığı 100 senede, umudu olduğu Ankara’nın gençlerini Türk futboluna kazandırarak hayatını sürdürmüş ve her vakit kendi ayaklarının üzerinde durmayı başarmış bir topluluk olarak, 40 yıl daha sonra birinci sefer bu biçimdesine bir ekonomik buhranın içine düşmüş; birinci sefer, umarım ki son kere, nakdi dayanağa gereksinim duyar noktaya gelmiştir.” değerlendirmesinde bulundu.
“Gençlerbirliği bu kentin sadece markası değil, epey değerli bir bedelidir.” sözünü kullanan Akdaş, şunları kaydetti:
“Biz kente hizmet edenlerin en büyük hedefi, kente mal olmuş; kentin insanlarının, gençlerinin umudu olmuş kurumların evvel yaşamasını, daha sonra da güçlenmesini sağlamaktır. Bu, Gençlerbirliği Spor Kulübü idaresinin bakılırsavi olduğu üzere, bu doğrultuda kentimizin belediye lideri olarak sizlerin de maddi ve manevi dayanağı değerlidir. Umuyoruz ki bundan daha sonraki süreçte, sizler de kulübümüzün ortasında bulunduğu bu durumu bu biçimde takdir edersiniz.”
 
Üst