“Hedefimiz kadrosu Harika Lig’e çıkartmak”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un defans oyuncusu Yusuf Abdioğlu, Muhteşem Lig’e yükselme amacıyla döneme başlayacaklarını kaydetti.
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Yusuf Abdioğlu’nun Kayseri kampı değerlendirmesine yer verildi.
Kayseri’deki kampın hoş geçtiğine işaret eden Yusuf, “Samsun’daki kampımıza biraz geç katıldım lakin Kayseri’deki kampa grupla birlikte geldik. Hocalarımız bizi döneme hazırlayabilmek için bu vakitte yükleniyor. Doğal olarak bizim de yorucu günlerimiz oluyor. Dönemde ayakta kalabilmek için bu kamp periyoduna gereksinimimiz var.” tabirlerini kullandı.
Samsunspor’daki ferdi amacının ikinci planda olduğunu vurgulayan Yusuf, “Öncelik, kadronun şampiyonluğu. Bu kente gelmek, benim adıma hem büyük sorumluluk birebir vakitte büyük zorluk. Samsunspor benim için çocukluk hayaliydi ve gerçek oldu. Futbol yardımıyla birçok hayalimi gerçekleştirdim. En yüksek hayalim Muhteşem Lig’de oynamaktı, onu da gerçekleştirdim. Samsunspor’a geldim ve bir hayalimi daha gerçekleştirdim. Şimdiki maksadımız kadrosu Üstün Lig’e çıkartmak. inşallah Harika Lig’de de burada devam etmek istiyorum.” açıklamasında bulundu.
Taraftara seslenen Yusuf Abdioğlu, şunları kaydetti:
“Çoğu tribünü tanıyorum. Eski stadyum kent ortasında olduğu için yolda birbirimizi çağırarak stada giderdik. 20 şahısla başlar, stada kadar 100 kişi olurduk. Ben o anları unutmuyorum. Taraftarın galibiyet isteğini, meskenine keyifli dönmeyi en yeterli ben biliyorum. Bizim için onları memnun etmek epey değerli lakin onların da biraz sabırlı olmaları gerekiyor. Kadromuz yeni kuruluyor. Yeni kurulan gruplarda her vakit seri galibiyetler olmayabilir. kimi vakit performans düşüklüğü olabilir. Kaliteli bir takım kurulduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun, biz kendi bütünlüğümüzü kaybetmediğimizde, muvaffakiyete ulaşacağımızı düşünüyorum. İnşallah Üstün Lig’e çıkacağız. Cumhuriyet’in 100. yılında da şampiyonluk en epey bize yakışacak.”
 
Üst