Mehmet Uz: “Ortaya atılan tezlere prestij etmeyin”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor’da kulüp lideri Mehmet Uz, futbolculara ödemeleri en kısa vakitte yapacaklarını bildirdi.
Mehmet Uz, yaptığı yazılı açıklamada, takımlarında yer alan oyuncuların alacaklarının kuruşu kuruşuna ödeneceğini ve kadronun 25 Haziran’da toplanarak çalışmalara başlayacağını belirtti.
Takımda kontratı sona erenler hariç hiç bir futbolcunun boşa çıkmayacağını kaydeden Uz, “Alacakları için ihtar çeksin yahut çekmesin tüm futbolcularımızla tek tek görüştüm. Onlara ödemeler konusunda bilgi verdim. Tüm imkanlarımızı zorlayarak ödemelerimizi sürdürüyoruz. En kısa vakitte mevcut takımımızdaki futbolcularımızın hepsi alacaklarını tahsil etmiş olacak.” tabirlerini kullandı.
“İddialara taraftarlar prestij etmesin”
Yeni dönem hazırlıklarına başladıklarını belirten Mehmet Uz, açıklamasını şöyleki tamamladı:
“Denizlispor Kulübü, her şeyin ve her insanın üstünde. Kimse kendisini bu kulübün üzerinde bakılırsarek hareket edemez. Bu kulüp yarım asrı geçen ulu mazisiyle tüm Denizli’nin ve Denizlisporluyum diyenlerindir. Bu anlayışla vazifemizin başındayız. Ne yemin ettiysek yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Bu süreçte bize verilen dayanak maddi manevi en büyük gücümüz oldu. Son devirlerde kimi futbolcuların kadrodan ayrılacağı, futbolculara ödeme yapılamadığı üzere ortaya atılan argümanlara taraftarların prestij etmemesini istiyorum. Biz işimizi en âlâ biçimde yapmaya ve bu kulübü daha hoş günlere taşımaya çalışıyoruz.”
 
Üst