Mesut Bakkal: “Her maça iddialıyız”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Beyçimento Bandırmaspor’un teknik yöneticisi Mesut Bakkal, epey kaliteli bir oyuncu kümesine sahip olduklarını söylemiş oldu.
Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluklar isteyen bir kulübe gelmekten duyduğu memnuniyeti lisana getirdi.
Takımda güzel bir takımın bulunduğunu tabir eden Bakkal, şu biçimde konuştu:
“Geçen haftaki Manisa FK maçını kazanmakla birlikte geleceğe daha âlâ bakıyoruz. aslına bakarsanız kaliteli bir takımımız vardı. Yalnızca eksikleri, düzgün bir çabaydı. Biraz enerjiyi açığa çıkarmaktı. Bunu da bu haftaki çalıştığım ortamda gördüğümü söyleyebilirim. Önümüzde güçlü iki deplasman var. Hem Sakaryaspor ile tıpkı vakitte Erzurumspor ile oynayacağız. Her maça iddialıyız. Bandırmaspor’un her maçı isteyen ve ortak olacak bir takımı var. Ben bunun bilincindeyim. Çok kaliteli oyuncu kümesi var. Biraz ne yapmaları gerektiğinin farkına varırlarsa, farklı bir grubun ortaya çıkacağını düşünüyorum.”
Bakkal, Sakaryaspor maçıyla kadronun başında birinci defa maça çıkacağını bildirdi.
Her maçı kazanmak istediklerini anlatan Bakkal, “Her maçın farklı bir atmosferi, farklı bir getirisi var. Amacımız üst sıralar.” diye konuştu.
 
Üst