Mesut Bakkal yeni dönemde Altaş Denizlispor taraftarından takviye istedi

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Altaş Denizlispor’un teknik yöneticisi Mesut Bakkal, kadronun muvaffakiyetinde büyük katkısı olan taraftarın yeni dönemde da dayanağını istedi.
Bakkal, yaptığı yazılı açıklamada, dönem öncesi çalışmalara devam ettiklerini ve lige yeterli başlamayı hedeflediklerini kaydetti.
Son 15 maçta 30 puan toplayarak geçen dönemi istedikleri üzere tamamladıklarını vurgulayan Bakkal, “Kulübün mali yapısı ortada. Gerçekler her neyse, amaçlarımız ve çalışmalarımız da birebir oranda gerçekçi olmak zorunda. Bunun şuuruyla hareket etmeliyiz. Dönemin bitimiyle birlikte idare konseyimiz elinden geleni yaparak geçen dönem futbolcu alacaklarını ödedi ve takımımızı neredeyse büsbütün korudu.” tabirlerini kullandı.
Bakkal, altyapıdan kadroya destekler yaptıklarına dikkati çekerek, günde çift egzersizle hazırlık yaptıklarını vurguladı.
Oyuncuların gösterdiği performanstan şad olduğuna işaret eden Bakkal, hazırlık maçlarıyla fizik kondisyon ve teknik taktik çalışmalarını geliştireceklerini, eksiklerini gidereceklerini lisana getirdi.
Sürekli kendilerine dayanak veren taraftarları yeni dönemde da yanlarında görmekten memnunluk duyacağının altını çizen Bakkal, şunları kaydetti:
“Geride kalan dönemin son 15 maçlık döneminde ortaya koyduğumuz gayret ve elde ettiğimiz başarıda taraftarlarımızın büyük katkısı oldu. Onlar bana daima güvendi ve her kuralda takviye oldu. Kendilerine bir defa daha teşekkür etmek istiyorum. Birebir dayanağı sürdüreceklerinden zerre kuşkum yok. Kulübümüz kombine biletleri satışa çıkardı. Taraftarlarımızın mümkünse kombine bilet, değilse de maç maç biletlerini alarak tribünleri doldurmalarını ve dayanaklarını sürdürmelerini istiyorum. Saha içi muvaffakiyet, yalnızca saha ortasındaki uğraşla kazanılmaz. İdaresinden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına, kulüp çalışanlarından basınına kadar tüm paydaşlar birlik birliktelik ortasında olduğunda, inanıyorum ki daha hoş başarılara imza atacağız.”
 
Üst