Doğru monitörü seçmek her zaman göründüğü kadar kolay değildir. Çünkü sizin için çok önemli veya tamamen alakasız olabilecek birçok işlev ve parametre var: hangi format istiyorum ve hangi çözünürlük, piksel yoğunluğu ve diyagonal? Yüksek bir tazeleme frekansına, özel bir anti-refleks, büyük bir renk alanı veya HDR desteğine ihtiyacım olduğunda? Ergonomiye, anahtar kelimelerin parlaklığına ve yükseklik düzenlemesine ne dersiniz? Kavisli ekranların (eğriler) avantajları nelerdir ve hangi dezavantajlar?
Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
ET Uplink'in bu bölümünde, kendimizi sadece bu sorulara adamakla kalmıyor, aynı zamanda doğrudan monitöre veya hatta harici olarak USB-C ve Thunderbolt için entegre istasyonlar hakkında konuşuyoruz.
Çalışmayı ziyaret edin: Ulrike Kuhlmann, Christof Windack
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Gordon Hof
Monitörler, rıhtımlar ve parantezle ilgili başlık konusu 10/2025 tarihinde okunabilir.
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► Bluesky'de C'et
► C'C iplikte
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)

Hafta sonu C'-Podcast C'et Uglink …
ET Uplink'in bu bölümünde, kendimizi sadece bu sorulara adamakla kalmıyor, aynı zamanda doğrudan monitöre veya hatta harici olarak USB-C ve Thunderbolt için entegre istasyonlar hakkında konuşuyoruz.
Çalışmayı ziyaret edin: Ulrike Kuhlmann, Christof Windack
Konuk: Jan Schüßler
Üretim: Gordon Hof
Monitörler, rıhtımlar ve parantezle ilgili başlık konusu 10/2025 tarihinde okunabilir.
WhatsApp kanalımızda Torsten ve Jan, BT dünyasında etkinlik sipariş eden, en önemli şeyi bir araya getiren ve meslektaşlarımızın hazırladıklarına bir göz atın.
► dergi ile
► Mastodon'da C'et
► Instagram'da C'et
► Facebook'ta C'et
► Bluesky'de C'et
► C'C iplikte
► Kağıt üzerinde C'et: Dergiler nerede olursa olsun!
(JSS)