Mustafa Kolcu: “Gençlerle çaba vermeye çalışıyoruz”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup eden Bodrumspor’un teknik yöneticisi İsmet Taşdemir, üç puan aldıkları için memnun olduğunu söylemiş oldu.
Taşdemir, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin pozisyon prestijiyle problemli bir müddetç yaşadığını tabir etti.
Rakibin genç oyunculardan şurası, kusur yapmaya müsait fakat dirençli oynamaya çalışan bir kadro olduğunu belirten Taşdemir, “Maçın başında birinci bölge savunması yapacaklarını biliyorduk. Golü erken bulmamız işimizi biraz daha kolaylaştırdı. sonrasındasında ikinci golün gelmesi oyunu bizim ismimize koparttı. Çok daha farklı biçimde de kopartabilirdik.” dedi.
Maçta hayli gol kaçırdıklarını anlatan Taşdemir, “Kötü giden 3 haftanın sonunda kazanmak kıymetliydi. Bugün yalnızca 3 puan kıymetliydi. Bunu güzel bir oyunla aldığımız için ben bugün memnunum. Birinci yarıyı istediğimiz yerde bitirebilmemiz için 3 hafta kaldı. Bu maçla birlikte gelecek galibiyet serisi bizi birazcık daha farklı bir yere taşıyabilir. Onun peşindeyiz. Birinci yarı sonuna kadar maksadımızı yakalayabilirsek bizim için epeyce hoş olur.” değerlendirmesinde bulundu.
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup eden Bodrumspor’un teknik yöneticisi İsmet Taşdemir, üç puan aldıkları için memnun olduğunu söylemiş oldu.
Taşdemir, maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin pozisyon prestijiyle sorunlu bir müddetç yaşadığını söz etti.
Rakibin genç oyunculardan heyeti, yanılgı yapmaya müsait fakat dirençli oynamaya çalışan bir grup olduğunu belirten Taşdemir, “Maçın başında birinci bölge savunması yapacaklarını biliyorduk. Golü erken bulmamız işimizi biraz daha kolaylaştırdı. sonrasındasında ikinci golün gelmesi oyunu bizim ismimize koparttı. Çok daha farklı biçimde de kopartabilirdik.” dedi.
Maçta hayli gol kaçırdıklarını anlatan Taşdemir, “Kötü giden 3 haftanın sonunda kazanmak kıymetliydi. Bugün yalnızca 3 puan kıymetliydi. Bunu uygun bir oyunla aldığımız için ben bugün memnunum. Birinci yarıyı istediğimiz yerde bitirebilmemiz için 3 hafta kaldı. Bu maçla birlikte gelecek galibiyet serisi bizi birazcık daha farklı bir yere taşıyabilir. Onun peşindeyiz. Birinci yarı sonuna kadar maksadımızı yakalayabilirsek bizim için epeyce hoş olur.” değerlendirmesinde bulundu.
Dalcı: “Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz”
Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Mustafa Kolcu, maçla ilgili epey fazla söylenecek şeyleri olmadığını, mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü kaydetti.
Zor bir bakılırsav aldıklarını ve kadronun sıkıntı durumda olduğunu vurgulayan Kolcu, şu biçimde konuştu:
“Genç oyuncularımızla sahanın içerisinde belirli bir çabayı vermeye çalışıyoruz. Birinci yarı kalan maçlarda puan ya da puanlar almak için saha ortasında oyuncularımın çabasında hiç bir kasvet yok. Lakin genç oyuncularla belirli bir yere kadar çaba verebiliyorsun. İkinci yarıya kadar alacağımız puanlar her neyse onlara talip olmaya çalışıyoruz. İçeride organize bir oyun sergileyemiyoruz. Yalnızca şiddeti yüksek maçlarda direnç göstermeye çalışan bir anlayışımız var. Kalan maçlarda puan almaya çalışacağız. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüze bakmamız lazım.”

Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Mustafa Kolcu, maçla ilgili fazlaca fazla söylenecek şeyleri olmadığını, hezimetin kendilerini üzdüğünü kaydetti.
Zor bir nazaranv aldıklarını ve kadronun sıkıntı durumda olduğunu vurgulayan Kolcu, şu biçimde konuştu:
“Genç oyuncularımızla sahanın içerisinde muhakkak bir çabayı vermeye çalışıyoruz. Birinci yarı kalan maçlarda puan ya da puanlar almak için saha ortasında oyuncularımın çabasında hiç bir zahmet yok. Lakin genç oyuncularla belirli bir yere kadar uğraş verebiliyorsun. İkinci yarıya kadar alacağımız puanlar her neyse onlara talip olmaya çalışıyoruz. İçeride organize bir oyun sergileyemiyoruz. Yalnızca şiddeti yüksek maçlarda direnç göstermeye çalışan bir anlayışımız var. Kalan maçlarda puan almaya çalışacağız. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüze bakmamız lazım.”
 
Üst