“O ışığa hakikat yürümek istiyoruz”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig gruplarından Yılport Samsunspor’un teknik yöneticisi Yücel Uyar, play-off’a kalmak için ligin son 3 maçına odaklandıklarını söylemiş oldu.
Uyar, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, vazifeye geldiğinden bu yana epey kritik maçlarda bakılırsav yaptığını aktardı.
Bu hafta karşılaşacakları Beypiliç Boluspor maçının her iki kadro açısından da değerli olduğuna işaret eden Uyar, “Boluspor’un konumu sahiden epey kritik. Biz de play-off’a kalmak için ligin son 3 maçına odaklandık. Rakibimiz küme düşme tehlikesini yaşıyor ve biz maçı kazanırsak bunu daha derin yaşayacak. Eyüpspor’un geçen hafta yenilmesiyle bizim açımızdan biraz da olsa play-off için ışık göründü. Biz o ışığa yanlışsız yürümek istiyoruz. Onun için elimizden gelenin en güzelini yapacağız.” tabirlerini kullandı.
Yasin Öztekin ekip arkadaşlarıyla vedalaştı
Dönem sonunda kontratı bitecek olan Yasin Öztekin’e de müsaade verdiklerini lisana getiren Uyar, “Bizden müsaade istedi ve idare şuramız buna olumlu karşılık verdi. Bugün ekip kaptanımız Yasin ile vedalaştık. Kendisine futbol hayatında muvaffakiyetler dileyip, emeklerinden dolayı teşekkür ettik.” dedi.
Öte yandan kırmızı-beyazlılar, Beypiliç Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik yönetici Yücel Uyar idaresinde çalışan futbolcular pas çalışması yaptı.
İdmana sakatlıkları bulunan Recep Burak Yılmaz, Ali Kılıç, Tallo, Hasan Kılıç ve Melih Okutan katılmadı.
 
Üst