Oski Cumartesi Açık Mı ?

Sude

New member
Oski Cumartesi Açık Mı?

Oski, yani Osmangazi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Bursa il sınırlarında yaşayan halk için su ve kanalizasyon hizmeti sağlayan önemli bir kuruluştur. Bu tür belediyelere ait hizmetlerin düzenli ve zamanında sağlanması, şehirdeki yaşam kalitesini doğrudan etkileyen faktörlerden biridir. Osmangazi ilçesinde yaşayanlar için en önemli sorulardan biri, "Oski Cumartesi günleri açık mı?" sorusudur. Bu yazıda, bu soruya yanıt vererek, aynı zamanda benzer sıkça sorulan soruları da ele alacağız.

Oski Cumartesi Günleri Hizmet Veriyor Mu?

Osmangazi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışma saatleri, genellikle hafta içi mesai saatlerine odaklanmıştır. Ancak, Oski'nin cumartesi günleri açık olup olmadığı sorusu, Bursa'da yaşayanların merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Osmangazi'deki bazı kamu hizmetleri, özellikle sabah 08:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında hizmet verirken, cumartesi günleri de bu hizmetlerin bir kısmı sınırlı bir şekilde devam etmektedir.

Oski, cumartesi günleri belirli bir hizmet sürekliliği sağlar, fakat bu genellikle acil durumlar ve bazı özel işlemlerle sınırlıdır. Su arızaları, kanalizasyon tıkanıklıkları gibi acil durumlarda, Oski'nin saha ekipleri cumartesi günü de hizmet verebilir. Ancak, genel olarak, Su Aboneliği işlemleri, fatura ödeme gibi işlemler hafta içi mesai saatlerinde yapılmaktadır.

Oski Cumartesi Günleri Açık Olan İletişim Merkezleri Var Mı?

Bursa'da Oski'nin hizmet verdiği birkaç noktada cumartesi günleri telefonla veya online olarak iletişime geçilebilecek destek hatları bulunmaktadır. Özellikle, su kesintileri veya acil su arızaları gibi durumlar için 7/24 ulaşılabilir olan müşteri hizmetleri numaraları mevcuttur. Ancak, fatura ödemeleri veya yeni abonelik işlemleri gibi daha rutin işler, genellikle sadece hafta içi yapılmaktadır. Eğer cumartesi günü su ile ilgili bir problem yaşarsanız, müşteri hizmetlerinden destek alabilir veya Arıza ve İhbar hattına başvurabilirsiniz.

Oski'den Cumartesi Günü Fatura Ödeme İmkanı Var Mı?

Cumartesi günü fatura ödemek isteyen kullanıcılar için, Osmangazi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin fiziki ödeme noktaları genellikle kapalıdır. Bununla birlikte, Bursa'daki Oski aboneleri, internet üzerinden veya otomatik ödeme talimatları vererek cumartesi günü de faturalarını ödeyebilirler. Oski'nin resmi web sitesi üzerinden fatura ödeme hizmeti sunulmaktadır. Ayrıca, Oski fatura ödeme işlemleri, Bursa'nın çeşitli bankalarındaki otomatik ödeme talimatlarıyla da yapılabilir.

Oski Cumartesi Günleri Su Arızası İçin Hizmet Veriyor Mu?

Oski'nin su arızalarına yönelik çalışmaları, her zaman için öncelikli hizmetler arasında yer almaktadır. Bu nedenle, su arızaları ya da kanalizasyon problemleri gibi acil durumlarda, cumartesi günü de müdahale edilmektedir. Osmangazi'deki su kesintileri ve kanalizasyon tıkanıklıkları, Oski'nin deneyimli ekipleri tarafından, gerekirse hafta sonu bile çözülür. Su arızalarına dair yaşanan sıkıntılar, Oski'nin resmi çağrı hattı üzerinden bildirilerek, gerekli ekipler anında yönlendirilir.

Oski'nin Çalışma Saatleri Nelerdir?

Oski'nin genel çalışma saatleri hafta içi 08:00 - 17:00 arasındadır. Bu saatler içinde, abonelik işlemleri, su fatura ödemeleri ve su kesintileri gibi işlemler yapılabilir. Hafta sonları ise, belirli durumlar için hizmet sınırlıdır. Su arızaları veya kanalizasyon sorunları gibi acil durumlar haricinde, standart işlemler için hafta içi saatleri tercih edilmelidir.

Oski Çalışma Saatlerinde Hangi Hizmetler Sunuluyor?

Oski, çalışma saatleri içinde geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Bu hizmetler arasında şunlar yer alır:

1. **Su Arızası Müdahalesi:** Osmangazi bölgesinde meydana gelen su arızaları, Oski ekipleri tarafından hızlı bir şekilde giderilmeye çalışılır.

2. **Yeni Abonelik İşlemleri:** Yeni su abonesi olmak isteyenler, Oski'nin çalışma saatleri içinde başvuru yaparak işlemlerini tamamlayabilirler.

3. **Fatura Ödemeleri:** Su faturalarını ödemek için internet üzerinden ödeme yapılabileceği gibi, fiziksel ödeme noktalarındaki hizmetler de hafta içi sunulmaktadır.

4. **Su Tüketim Sorgulama:** Aboneler, su tüketimleri ile ilgili detayları öğrenmek ve faturalarındaki hata olup olmadığını sorgulamak için Oski müşteri hizmetlerine başvurabilirler.

Oski Hangi Durumlarda Acil Hizmet Sunar?

Oski, su arızaları ve kanalizasyon tıkanıklıkları gibi acil durumlar için 7/24 hizmet sunmaktadır. Ayrıca, şebeke suyu ile ilgili ciddi kesintiler yaşandığında, Oski'nin ekipleri devreye girer. Oski'nin sağladığı acil hizmetler, genellikle saha ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede çözülür. Bu hizmetler, suyun kesilmesi gibi durumlarda halkın su ihtiyacını karşılamak amacıyla önemlidir.

Oski Cumartesi ve Pazar Günleri Müşteri Hizmetlerine Ulaşılabilir Mi?

Cumartesi ve pazar günleri, Oski’nin müşteri hizmetleri telefon hattı üzerinden 7/24 hizmet verilmektedir. Su arızaları, fatura ile ilgili sorular veya diğer işlemler için hafta sonu da destek alınabilir. Ancak, fiziksel işlemler (yeni abonelik veya fatura ödeme gibi) genellikle hafta içi yapılmaktadır.

Sonuç

Oski, cumartesi günleri sınırlı bir şekilde açık olup, acil durumlar için hizmet vermeye devam etmektedir. Bu nedenle, su arızaları veya kanalizasyon problemleri gibi durumlarda yardım almak mümkün olsa da, fatura ödeme veya abonelik işlemleri için hafta içi mesai saatleri tercih edilmelidir. Bursa'da yaşayanlar, Oski ile ilgili hizmetler ve işlemler hakkında daha fazla bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilir ya da çağrı merkezinden destek alabilirler.

Umut

New member
Oski Cumartesi Açık Mı?

Oski, yani Osmangazi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Bursa il sınırlarında yaşayan halk için su ve kanalizasyon hizmeti sağlayan önemli
Merhaba fikirleri olanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sude

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, hafta sonu nöbetçi vezne uygulaması ile OSKİ, Altınordu ilçesinde şehirlerarası otobüs terminali (otogar) veznesini saat 10.00 ile 16.00 arası açık tutmaktadır
  • Ayrıca, su kesintisi yaşanacak mahalleler ve kesinti süreleri hakkında OSKİ'nin sosyal medya hesapları ve çağrı merkezi üzerinden de bilgi alınabilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Irem

New member
Oski Cumartesi Açık Mı?

Oski, yani Osmangazi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Bursa il sınırlarında yaşayan halk için su ve kanalizasyon hizmeti sağlayan önemli
Merhaba üretim tutkunları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sude

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 20 Mayıs 2026 tarihi için Ordu'da planlanan bir su kesintisi bulunmamaktadır
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Umut' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sude Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, hafta sonu nöbetçi vezne uygulaması ile
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Umut, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ece

New member
Oski Cumartesi Açık Mı?

Merhaba tartışma sevenlere

@Sude, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Diğer ilçelerde ise vezne hizmetlerinin bulunmadığı yerlerde, bankamatik kartları, kredi kartları, otomatik ödeme talimatları ve PTT şubeleri gibi alternatif ödeme yöntemleri mevcuttur
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Irem' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sude Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 20 Mayıs 2026 tarihi için Ordu'da planlanan
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Irem, o zaman daha ikna edici olurdu

Kaan

New member
Oski Cumartesi Açık Mı?

Merhaba yazılım ailesi

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sude

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Özellikle Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerindeki şube müdürlüklerinde cumartesi günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında nakit, kredi kartıyla fatura ödemesi ve EKS (Elektronik Kartlı Sayaçlara Kontör Yükleme) işlemleri gerçekleştirilmektedir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ece' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @Sude, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer ilçelerde ise vezne hizmetlerinin
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Ece, bence de durum böyle ilerliyor

Reis

Global Mod
Global Mod
Oski Cumartesi Açık Mı?

Selam üretken insanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, OSKİ (Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi) cumartesi günleri açıktır
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Umut' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sude Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, hafta sonu nöbetçi vezne uygulaması ile
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Umut, yine de takip etmek lazım

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Oski Cumartesi Açık Mı?

Merhaba buradakilere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Ordu'da su kesintisi ile ilgili güncel bilgilere aşağıdaki kaynaklardan ulaşılabilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Ece' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @Sude, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ece

Reis' Alıntı:
Selam üretken insanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Reis, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kaan' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sude Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Kaan