Paskalya 2023 Berlin Etkinlikleri | İpuçları fikirler biletleri

Beykozlu

New member
Berlin’de Paskalya 2023: Çoktan fikirler için Hayırlı Cuma, Paskalya Pazarı veya Paskalya Pazartesi? Burda biraz var Etkinlikler için ipuçları tatiller civarında. o olsun müthiş Klimt sergisi “KLIMTS KISS – ateşle oynamak”, rahat bir ifade gemi turuçarpıcı göstermek “yükselmek” içinde Friedrichstadt-Palast. Ayrıca için çocuklar ve gençler sayısız olay var. Kendinize ilham verin ve herhangi bir sorunuz varsa, bize adresinden ulaşabilirsiniz. Rezervasyon hattı: 030 2327 7500. Size mutlu bir Paskalya ve bolca eğlence diliyoruz!

Paskalya 2023’teki en önemli etkinlikler:


Bizim En iyi öneri sürükleyici olan Paskalya çevresindeki tatiller için Klimt sergisi “KLIMTS KISS – Ateşle oynamak” 01/27/2023 – 04/10/2023 her zaman Pazartesi-Pazar 10:00 – 21:00 Tümü bilgi ve biletler almak BURADA.

Bu Paskalya Pazar günü, 9 Nisan 2023 sezon açılışı Hoppegarten yarış pisti! Şansını bir dene at bahsi! Tüm bilgi ve biletler almak BURADA .

1. Berlin şehir merkezi ve çevresinde tekne turları


Berlin şehir merkezi veya çevresinde tekne turları sadece Paskalya’da çok popüler olmakla kalmaz, aynı zamanda rahatlatıcıdır ve başkent ve turistik yerleri hakkında birçok ilginç gerçek öğreneceksiniz.

Şurada yapabilirsiniz: Merkezde tekne gezileri arasında seçim yap 1 saat “Tarihi Şehir Turu”kalabalık favorimiz gemi turu “Köprü Yolculuğu” 3,5 saat boyunca, 2,5 saatlik tekne turuBerlin’in öne çıkanları“ bir güneş katamaranında – veya 2,5 saatŞehir Çılgınlığı yolculuğu“ Friedrichstrasse’den.

istediğiniz Yeşil? O halde sizi Doğu’da deneyimleyin Müggelsee (3,5 saat) veya Müggelberge (5h), batıda Wannsee (2h) ve kuzeyde Tegel gölü (2,5 saat).

Berlin’i seven herkes akşam saatleri keşfetmek istiyorsanız, bizimkini seçin 2,5 saatAkşam şehir turu“kim de biriyle 3 çeşit menü rezerve edilebilir. ilgili tur sayfaları hakkında tüm bilgileri bulacaksınız. zamanlar, fiyatlar ve orada da yapabilirsin biletinizi rahatlıkla satın alın.

Tüm gemi turları
sence …? Bulmak BURADA.

2. Müzikaller, Gösteriler, Konserler ve Sergiler


İyi bir ruh hali faktörü ile nefes kesen eğlenceye ne dersiniz? Friedrichstadt-Palast sansasyonel şovda “KALKMAK”? Yoksa bizimkini mi tercih edersiniz? “Konserdeki Yıldızlar”popüler çifte gösteri? bu “Çiçek Gücü Savaş Değil Sevişir”-Nesil ve hayranları, Kış Bahçesi Varieté’de çok eğlenecekler. “Woodstock ÇEŞİTLİ Şov” sahip olmak.

Aileler ve çocuklar için ziyaret yapar Balmumu Müzesi itibaren Madam Tussauds Eminim çok eğleneceksin ve burada kendinle ve yıldızlarla bol bol eğlenceli fotoğraflar çekebilirsin! Ve kim kokteyller artı bir harika gösteri mesela gitmek “Burlesque Şov Kızları”. Daha fazla etkinlik geldikçe tekrar kontrol etmeye devam edin!

Paskalya 2023’te öne çıkan etkinlikler:

3. Çocuklar ve gençler için etkinlikler


Bizimki özellikle çocuklar arasında popülerdir. uygulamalı sergiler. Doğru iyi eğlenceler mesela sizde var mı Balmumu Müzesi the Madam Tussaudsbenzersiz Casus Müzesi veya içinde selfie konumu “VAY”nerede de Insta & Co için harika fotoğraflar. vurulabilir. Kim bir şey ister ki sürünürbak berlin zindanları bitti – ve bir kez dünyayı ele geçirdiğinde 3 boyutlu ziyaret etmenizi öneririz TİMRİTgeçmişin geçtiği yer sanal gerçeklik gözlüğü görüntülenebilir.

Bulacağınız tüm etkinlikler için bilgi ilgili konu sayfasında ve orada kolayca bulabilirsiniz Bilet satın al:

Akım tiyatro gösterileri sence …? Bulmak BURADA.

4. Popüler Turlar, Şehir Turları ve Çevre Gezisi Uçuşları…


Berlin’i ve onun Gezi özellikleri keşfetmek ve aynı zamanda yüksek hedefliyoruz? Birlikte Berlin üzerinde gezi uçuşu – örneğin bir balon yolculuğu veya bir helikopter uçuşu – mümkün olabilir mi. Yoksa yerde kalmayı mı tercih edersiniz? Ardından, Kırmızı çift katlı indi bindi otobüs ve keşfet Berlin rahat sadece 2 saat içinde! Siz de aktif olmak istiyorsanız, buradan da başkente ulaşabilirsiniz. bisiklet sürmek birinde keşfet veya içeri gir şehir turu hikayeyi yakınlaştırın. Herkes için bir şeyimiz var!

Herhangi bir sorunuz veya talebiniz varsa, lütfen bize yazın e-posta şurada: ticketshop@Haberler veya bizi arayın Rezervasyon hattı: 030 2327 7500 (Pzt-Cuma: 9:00-17:00)

Yardım etmekten mutluluk duyarız!

sana diliyoruz harika paskalya tatilleri Berlin’de!

Bilet dükkanındaki ekibiniz
 
Üst