Salı günü Berlin’de hava böyle olacak

Beykozlu

New member
Ev
Haberler
Yağmur ve gök gürültülü sağanak geliyor: Salı günü Berlin’de hava böyle olacak

Başkentte bugün yağmurlu olacak: gün yoğun bir bulutla başlıyor, ardından meteorologlar ara sıra şiddetli yağmur ve gök gürültülü sağanak yağış bekliyorlar.


05/23/2023 | 05/23/2023 – 05:01 tarihinde güncellendi


Oberbaumbrücke, bulutlu, yağmurlu havalarda Spree’nin suyuna yansır.Jens Kalaene/dpa


Berlin/Potsdam–Berlin ve Brandenburg’daki insanların önümüzdeki birkaç gün içinde yağmur ve bulutlara hazırlıklı olması gerekiyor. Alman Hava Durumu Servisi’ne (DWD) göre Salı günü münferit gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Buna göre gün yoğun bir bulut örtüsü ve yerel sağanak yağışlarla başlıyor. Öğleden sonra bir kısmı şiddetli yağmurla serpiştirilecek olan birkaç gök gürültülü sağanak yağış olacak. Maksimum sıcaklıklar 18 ila 23 derece arasındadır. Geceleri hava bulutlu olacak ve yağmur büyük ölçüde azalacak – sıcaklıklar 7 ila 9 derece arasında olacak.

Çarşamba günü gökyüzünde hala çok bulut olacak ve öğlene kadar münferit sağanak yağışlar olacak. Öğleden sonra gevşer ve kurur. Maksimum değerler 15 ile 18 derece arasındadır. Perşembe gecesi bulutlu ve yağmursuz geçecek. 5 ile 9 derece arasındaki sıcaklıklara kadar soğur.

Yeni hava durumu uydusunun ilk görüntüsü yayınlandı

Yeni hava durumu uydusunun ilk görüntüsü yayınlandı
  • hisseler
DWD’ye göre Perşembe günü yer yer açık hava ile birlikte bulutlu olmaya devam edecek. Bulutlar öğleden sonra açılacak ve DWD’ye göre hava çoğunlukla akşam saatlerinde açık olacak. 20 ila 22 derece arasındaki sıcaklıklarda yağmur beklenmiyor. Cuma gecesi gökyüzünde sadece birkaç bulut görülebilecek, kuru kalacak. Sıcaklıklar 6 ile 9 derece arasına düşüyor.

bilgi kutusu resmi
 
Üst