Sevgi Çınar: Bu dönem da şampiyon olacağız

Felaket

New member
Beşiktaş Bayan Futbol Kadrosu’nun değerli isimlerinden Sevgi Çınar, yeni dönem öncesinde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Hazırlıkların pek âlâ gittiğini belirten Sevgi Çınar, “İyi hazırlanıyoruz. kuvvetli bir biçimde devam ediyoruz. Bu dönem rakiplerimiz de arttı biliyorsunuz. Onun için düzgün bir biçimde hazırlanıyoruz. Bu dönem da şampiyon olup, ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

“BEŞİKTAŞ OLARAK HER VAKİT ZORU SEVİYORUZ”

Geçtiğimiz dönemin şampiyon tamamlanmasının akabinde bu dönemin daha güçlü geçip geçmeyeceği sorulan Sevgi Çınar, “Biz Beşiktaş Bayan Futbol Ekibi olarak her vakit zoru seviyoruz. Bize pek bir tesir edeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki dönem da şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Biz şampiyon olacağız. Şampiyonlar Ligi’ne yenidendan gideceğiz. Bu sefer maksadımız yalnızca şampiyon olmak değil. Şampiyonlar Ligi’nde de düzgün sonuçlar alma istiyoruz” sözlerini kullandı.

“ÇOK ŞÜKÜR ALANLARA DÖNDÜM, SAKATLIK SÜRECİMİ ATLATTIM”

Geçtiğimiz dönem yaşadığı çapraz bağ sakatlığı niçiniyle forma giyemeyen Sevgi Çınar, bu dönem sakatlığını atlattığını ve kadroya şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istediğini söz etti. 27 yaşındaki kanat oyuncusu kelamlarını şu biçimde sürdürdü: “Geçen dönem bir sakatlık geçirdim. Çapraz bağ ameliyatı olmuştum. yenidendan alanlarda döndüm. Geçtiğimiz hafta bir hazırlık maçımız vardı. O da çok hoş geçti, ben de o maçta forma giydim. Çok şükür alanlara döndüm, sakatlık sürecimi atlattım. Daha güzel çalışarak yinedan kadroya katkı sağlayacağım. Bu süreçte bizi destekleyen liderimiz Ahmet Işık Çebi ve idare şurası üyemiz Fırat Fidan’a hayli teşekkür ediyorum. Her vakit yanımızdalar, dayanaklarını hissediyoruz. Bu dönem ben de kadroya katkı sağlayacağım ve şampiyon olacağız. İnşallah daha hoş olacak.”

“TARAFTARIMIZ HER VAKİT YANIMIZDA, OLMAYA DA DEVAM ETSİNLER”

Son olarak yeni dönem öncesinde Beşiktaşlı taraftarlara da seslenen Sevgi Çınar, “Beşiktaş taraftarları aslına bakarsanız her vakit bizim yanımızdaydı. Olmaya da devam etsinler. Onları seviyoruz. Dayanakları her vakit hissediyoruz. Her vakit yanımızdalar ve bunu da bize gösteriyorlar. Beşiktaş taraftarı, ekstra motive ediyor. Takviyeleri için hayli teşekkür ediyoruz. Hazırlık maçlarımıza bile geliyorlar. Hakkari’de deplasmanımız oluyor, oraya da geliyorlar. Çok seviyor ve epeyce destekliyorlar. Biz de onları epeyce seviyoruz” diye konuştu.

Olgucan KALKAN – Ali DANAŞ / İSTANBUL (DHA)