“Sokakları denize çıkmayan semtin çocuklarına armağan olsun”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında alanında Balıkesirspor’u 4-1 yenerek Harika Lig’e çıkmayı garantileyen Rahmet Sigorta Ümraniyespor’un teknik yöneticisi Recep Uçar, “Bu şampiyonluk sokakları denize çıkmayan semtin çocuklarına armağan olsun.” dedi.
Uçar, Ümraniye Belediyesi Kent Stadı’nda yapılan maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Muhteşem Lig’de şampiyonluğunu ilan edenTrabzonspor’u kutlayarak kelamlarına başlayan Uçar, “Trabzonspor Kulübünü, kıymetli hocası benim de hocam olan Sayın Abdullah Avcı ve takımını tüm topluluklarını tebrik ediyorum. Çok hak ettikleri bir muvaffakiyet elde ettiler. Onların şampiyonluklarından bir gün daha sonra onun talebesi olan şahsımın grubunun da bu hoş mutluluğa ulaşması, hayatta yaşanabilecek mutlulukların başında geliyor. Ben Ümraniye’de doğan, büyüyen, hayatının tamamını burada geçiren bir beşerim. Altyapının tüm branşlarında kaptanlığını yapan bu semte ziyadesiyle aidiyeti olan bir beşerim. Geçen sene 25 Ekim 2020 tarihinde ‘bir hayalimiz var’ diye yola çıktık. Bu hayalin kulüp tarihinde Muhteşem Lig’e birinci çıkarak sonlandırdığımız bir serüvene dönüşmesinin memnunluğunu yaşıyoruz. Bugün prestijiyle hayalimiz gerçek oldu. Ümraniyespor tarihinde birinci kez Üstün Lig’de.” tabirlerini kullandı.
Recep Uçar, 33 hafta boyunca birinci 2 ortasında yer aldıklarını hatırlatarak şöyleki konuştu:
“Belki de TFF 1. lig tarihinin en güç ligi olarak gösterilen ligde birçoğundan daha az bütçe, taraftar dayanağı ve mütevazi kulüp olmamıza karşın bu biçimde hoş mutluluğa ulaşmak bizim ismimize fazlaca memnunluk verici. Lig başladıktan daha sonra çocukların bana oyunlarından verdiği güçle 8. haftadaki Samsun maçı daha sonrası, ‘herkese oyun manasında meydan okuyacağız’ demiştim. Bugün o sözümü tutmanın memnunluğunu da yaşıyorum. Bu hoş mutluluğa erişmemizde katkısı olan en başta oyuncularımın, pahalı takımımı, liderimiz, idare şuramız, sportif yöneticimiz, belediye liderimiz ve tüm kulüp çalışanlarımızı, ailemi ve taraftarlarımız canı gönülden tebrik ediyorum. Onların sayesinde bu işi başardık. Bu hoş şampiyonluk herkese güzel olsun. Sokakları denize çıkmayan semtin çocuklarına da armağan olsun.”
 
Üst