Son dakika Beşiktaş haberi! Alex Teixeira’yla yollar ayrılıyor!

Felaket

New member
Dönem başı Beşiktaş ‘a transferi büyük ses getiren Alex Teixeira şu ana kadar beklentilerin hayli altında kaldı. Çin mesleğini sonlandırdıktan daha sonra bedelsiz olarak Siyah-Beyazlı kadroya gelen Brezilyalı yıldız sakatlıkların da tesiriyle büyük hayal kırıklığı yarattı.

ŞİMDİ TEKLİF YOK

Son gelen Argümanlara bakılırsa, Teixeira ülkesine dönebilir. 32 yaşındaki futbolcuyu ülkesinden Palmeiras ve Flamengo’nun transfer etmek istediği belirtiliyor. Şu ana kadar hem Teixeira birebir vakitte Beşiktaş’a resmi bir teklif olmadığı lakin iki kulübün de kısa mühlet ortasında harekete geçeceği tabir ediliyor. Yıldız futbolcudan şad olmayan Siyah-Beyazlı idarenin yüksek maaş yükünden kurtulmak için muhtemel bir ayrılığa sıcak baktığı gelen bilgiler içinde.

Teixeira 900 bin Euro imza parası ve 2.6 milyon Euro garanti fiyat karşılığında 2+1 yıllık kontrat imzalamıştı. Beşiktaş idaresi bonservis beklentisi olmadan Brezilyalı yıldızın gidişine müsaade vermeyi düşünüyor. Bu dönem 16 resmi maçta forma giyebilen Teixeira 2 gol atabilirken, asist yapamadı.

ARTIK şayet olmazsa DÖNEM SONU

Beşiktaş idaresinin yeni dönem planlamasında Teixeira yer almıyor. Sambacı orta transferde gitmezse, dönem sonunda kesin olarak yolcu. (Takvim)
 
Üst