“Tek amaç Muhteşem Lig”

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Pendikspor’un yeni transferi Khaly Thiam, grubuyla Spor Toto Harika Lig’e çıkmayı hedefliyor.
Bolu’nun Abant bölgesindeki bir otelde kamp yapan kadronun deneyimli orta saha oyuncusu Thiam, yeni dönem hazırlıklarını ağır tempoda sürdürüyor.
Yeni döneme ve gayelerine ait AA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Khaly Thiam, Pendikspor’a geldiği için hayli keyifli olduğunu lisana getirdi.
Ligdeki gayeleri doğrultusunda Bolu kampını güzel kıymetlendirmek istediklerini anlatan 28 yaşındaki Senegalli futbolcu, “Burada elimizden geleni yapıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. Buraya bir gaye için geldik. Biroldukca arkadaşımızı ve hocamızı daha evvelki gruplarımızdan tanıyorduk. Tanıdığımız ve ligi bilen arkadaşlarımız vardı. Tahminen bu bizim için bir avantaj olabilir. Olağan ki de kolay olmayacak. Lig güçlü ancak ligin sonunda amacımıza ulaşmak istiyoruz.” biçiminde konuştu.
Khaly Thiam, Pendikspor’un birinci yabancı oyuncularından biri olduğu için gurur duyduğunu söz ederek, şunları kaydetti:
“Daha önce Pendikspor’un yabancı futbolcusu yoktu fakat şunu da söylemek istiyorum; futbol topunun ve futbolun milliyeti ve ulusu yoktur. Futbol aslına bakarsan milletlerarası bir spordur. O yüzden daima birlikte elimizden geleni yapacağız, maksadımıza ulaşacağız. Öncelikli gayemiz hem kendim tıpkı vakitte grubum için Harika Lig. Başımızdaki ve aklımızdaki tek maksat, şu an için Üstün Lig.”
 
Üst