Yılport Samsunspor’da transfer harekatı

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
Spor Toto 1. Lig takımlarından Yılport Samsunspor’un lider vekili Veysel Bilen, kulübü gelecek dönem bir üst lige taşıyacak vizyona sahip teknik yönetici arayışlarını sürdürdüklerini söylemiş oldu.
Bilen, Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, gelecek dönem yapılanması hakkında bilgi verdi.
Ligde matematiksel olarak play-off talihlerinin sürdüğüne dikkati çeken Bilen, “Play-off’a kalamazsak yahut play-off’a kalıp üst lige çıkarsak diye gelecek dönem planlamasını iki başka plan üzerinden yapıyoruz. Yeni hoca arayışlarımız devam ediyor. Samsunspor’un gelecek dönemlerdeki vizyonuna uygun, bizi üst lige taşıyacak ya da Harika Lig’de amaçlarımıza ulaşmamızı sağlayacak, kadroyu uygun yönetecek, hem yönetici vasfı tıpkı vakitte vizyonu olan, grup oyununa uygun, genç ve dinamik hoca profili üzerinde çalışmalarımız sürüyor.” dedi.
Kulübün oyuncu izleme takımının gelecek dönem içinuzun vakittir futbolcu izlediğine işaret eden Bilen, “Takıma önemli destekler yapmak üzere scout takımımız, yeterli oyuncuların taramasını gerçekleştiriyor. Taraftarlarımıza, kadroya önemli destek yapacağımızın muştusunu bugünden veriyoruz. Liderimiz Yüksel Yıldırım bu sene, başka yıllarden daha da fazla fedakarlık yapmaktan kaçınmayacak. Dönem başladığında kimsenin itiraz etmeyeceği, her insanın zevkle izleyeceği bir kadroyu oluşturma kararlılığındayız.” tabirlerini kullandı.
Bilen, yurt dışı ve yurt ortasında transfer çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:
“İzlediğimiz, anlaştığımız, ön görüşmelerini tamamladığımız, protokol imzaladığımız oyuncular var. Ligin bitimiyle bu oyuncularla mukavele imzalayacağız. Samsunspor, önümüzdeki dönem ses getirecek bir takım kuracak. Bu takım 90 dakika terini son damlasına kadar akıtacak. her insanın takdir edeceği bir ekip kuracağımızın kelamını veriyoruz. Mevcut teknik yöneticimiz Yücel Uyar, dönem sonuna kadar devam edecek. daha sonrasında asli misyonu olan akademinin başına geçecek. Yeni teknik yöneticimizi 10 gün ortasında kamuoyuna açıklayacağız. Lig bitmeden hocamızı Samsun’a getirerek hem ekibin değerlendirmesini yapacak birebir vakitte önümüzdeki yıl ile ilgili çalışmaların ortasında olacak. Teknik yönetici konusunda da hayli aralık kat ettik.”
 
Üst